![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Van egy kis probléma! A Gmail és a Yahoo e-mail számlák konfigurálták letölthető a Windows Mail. Tegnap este volt minden szép volt, de a bejelentkezési probléma ma reggel .. hadnt kifizetni a számlát .... Hoppá! Különben is, nem gondoltam, hogy a kérdést a technikai srác a Tiscali vitt keresztül, hogy a változó a DNS-kiszolgáló címét Van egy router létre stb Végre van csatlakoztatva, de most, amikor nyitott a Windows Mail, a postaládájába is fürdött emails dating back to 2001 !!!!! A mmoent vannak mintegy 380 e-maileket a Bejövõ, és több mint 1000 a levélszemetet. Még van egy olyan trójai popping up! Ok, I dont világos email számlák, hogy gyakran sosem tudhatjuk, de hogyan tudom megállítani ezt az özönvíz? Lehet, hogy ez a vírus? Fogom olvasni a saját anti-vírus, de egyébként bármilyen tanácsadásra lenne hálásan kapott! köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Győződjön meg róla, hogy a POP3-konfigurációs beállítás, így az üzeneteket kap hagyni Tiscali vége letöltés után az e-mail kliens, így azok csak akkor, ha a letöltött. Ha a letöltés a régi e-mailek továbbra is probléma, be, hogy a webes számlára, és törölje az e-maileket nem, akkor lehet örökre elment, és soha nem fogja újra letölteni.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, mint Dave azt mondta, nyilván valami történik a Windows Live Mail érzi, hogy szükség van redownload mindent. Rövid megy keresztül az egész alig vannak tudsz eltekintve törli az egészet. Ha elkészült, győződjön meg róla, hogy módosítsa a POP3 beállítást törli a mail szerver, miután letöltötte, hogy ezt történik újra.