mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

"Windows Mail" buvo užtvindyta sena laiškų!!

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 10, 2008, 06:09
Donorų grupės

Labas

Turiu šiek tiek problemų! "Gmail" ir "Yahoo" pašto dėžučių yra sukonfigūruotas parsisiųsti per Windows Mail. Praėjusią naktį ji visą baudą, tačiau jis Login problemą šiandien ryte .. hadnt sumokėta mano sąskaitą .... Deja! Bet kokiu atveju, o ne galvoti, kad buvo aptariamas klausimas, techninės vaikinas ne Tiscali paėmė mane į kintančius DNS serverio adresą, kaip aš maršrutizatorius įsteigti ir tt Aš pagaliau gavau sujungtas, bet dabar, kai aš atidarau "Windows Mail", "Gautieji" yra užtvindyta laiškus datuojamas iki 2001 !!!!! Tuo mmoent yra apie 380 laiškų dėžutę ir virš 1000 nepageidaujamo pašto. Aš dar turiu vieną su Trojan Popping! Ok I dont matyti mano elektroninio pašto sąskaitas, kad dažnai, kaip jūs niekada nežinote, bet kaip aš galiu nutraukti šią tvanas? Ar gali būti virusas? Einu ieškoti su mano anti-virusas vistiek bet kokių patarimų bus Dėkojame gavo! ačiū!
Old Lapkritis 19, 2008, 08:04
Administrator Grupė

Įsitikinkite, kad esate setup POP3 konfigūracijos, tokiu būdu pranešimus ištrinta Tiscali pabaigoje po parsisiųsti į savo elektroninio pašto klientą, kad taip jie gauna tik atsisiuntė kartą. Jei atsisiųsti senus laiškus, yra vis dar problema, prisijunkite prie savo interneto sąskaitą ir ištrinti laiškus ten, jie bus visam laikui ir niekada įkelti iš naujo.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Lapkritis 19, 2008, 15:05
Moderatorius Grupė

Yep, kaip Dave'as sakė, matyt kažkas padarė "Windows Live Mail jaučia poreikį Pakartotinai atsiųsti viską.

Trūksta išgyvena visa tai yra mažai jūs galite padaryti be i ¹ trinti visus.

Kai tik tai padarysite, įsitikinkite, kad jūs keičiate POP3 nustatymus ištrinti pašto serveryje po to, kai buvo paimtas į kelią šios nebepasikartotų.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.