![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Mam niewielki problem! Mój Gmail i Yahoo kont pocztowych są skonfigurowane do pobrania za pośrednictwem programu Windows Mail. Ostatnia noc to było wszystko dobrze, ale miał problem ten logowania rano .. hadnt wypłacane mojego rachunku .... oops! W każdym razie, nie myśli, że był kwestii technicznych, facet wziął mnie w tiscali poprzez zmianę adresu serwera DNS, jak mam skonfigurować router, itp. I wreszcie dostałem podłączony ale teraz, kiedy mogę otworzyć programu Windows Mail, skrzynki odbiorczej jest e-maile z zalanych sięga 2001 !!!!! Na mmoent istnieje około 380 e-maili w skrzynce odbiorczej i ponad 1000 w junk mail. I nawet dostał jeden z trojan popping up! Ok i dont wyczyścić konta e-mailowe, które często, jak nigdy nie wiesz, ale w jaki sposób mogę zatrzymać ten zalew? Czy to jest wirus? I am going to skanowanie z moim antywirusowych, ale mimo wszelkich porad byłoby wdzięcznością otrzymał! dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upewnij się, że są ustawione w konfiguracji POP3, że sposób uzyskać wiadomości usunięte tiscali końcowych po pobraniu do klienta poczty e-mail, że sposób, w jaki pobierane tylko raz. Jeśli pobieranie starych e-maili jest wciąż problem, zaloguj się na swoje konto internetowe i usuwanie wiadomości e-mail nie będą wówczas odszedł na zawsze i nigdy nie będzie pobrać ponownie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jak powiedział Dave oczywiście coś uczyniła Windows Live Mail czują potrzebę redownload wszystko. Krótki jechać przez to wszystko jest niewiele można zrobić poza usunąć wszystkie. Jeżeli masz zrobić, upewnij się, że zmienić ustawienia, aby usunąć POP3 poczty na serwerze, po jego pobraniu, aby zapobiec takiej sytuacji ponownie.
![]() |
|
| Zakładki |