![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Am o mica problema! Mele Gmail si Yahoo conturi de e-mail sunt configurate pentru a descărca prin Windows Mail. Ultima noapte totul a fost bine, dar a avut o problemă de conectare în dimineaţa asta .. hadnt plătit nota mea .... Oops! Oricum, nu gândesc că problema a fost în joc, de tipul de la tehnic mi-a luat prin tiscali la schimbarea serverului DNS adresa ca am un router înfiinţat etc I-am legat în sfârşit, dar acum când am deschis Windows Mail, în cutia poştală este în curs de inundate cu e-mail-uri datând din 2001 !!!!! La mmoent există circa 380 e-mail-uri în căsuţa poştală şi peste 1000 în junk mail. Eu chiar am unul cu un trojan popping sus! Ok i dont clar mea conturi de e-mail pe care de multe ori ca nu se ştie niciodată, dar Cum opresc acest potop?? Ar putea fi un virus? Mă duc la scanare cu anti-virus, oricum, dar orice sfat ar fi primit cu recunoştinţă!! mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asiguraţi-vă că sunt în setup POP3 configurare, că modul în care mesajele obţine elimină tiscali sfârşitul lui după descărcarea de la clientul de email, că modul lor de a lua descarcat numai o singură dată. În cazul în care descărcarea de vechi e-mail-uri este în continuare o problemă, de conectare la contul dvs. de Web şi de a şterge mesajele de poştă electronică de acolo, ele vor fi, apoi, plecat pentru totdeauna şi nu va descărca din nou.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, aşa cum a spus Dave, în mod evident, ceva a făcut Windows Live Mail simt nevoia de a redownload totul. Scurte de a merge prin ea toate există puţine pe care le puteţi face în afară de a şterge totul. După ce aţi terminat, asiguraţi-vă că schimbaţi setarea POP3 pentru a şterge mail pe server, după ce a fost descărcat de a preveni acest lucru se intampla din nou.
![]() |
|
| Marcaje |