menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Windows Mail je zaplavil staré e-maily!

Reply

Thread Tools
Old 10. novembra 2008, 06:09
Darcu Skupina

Nazdar

Mám malý problém! My gmail yahoo a e-mailové účty sú konfigurované stahovat cez Windows Mail. Včera večer to bolo dobre, ale mali problém s prihlásením ráno .. hadnt vypláca môj Bill .... Jejda! Mimochodom, nie že si mysleli, že bol problém v stávke, technické chlapa na tiscali vzali ma na meniace sa server DNS adresu mám nastaviť router atď Nakoniec som dostal pripojený, ale teraz, keď som otvorený Windows Mail, že schránka je zaplavenými s e-maily z roku 2001 !!!!! Na mmoent existuje asi 380 e-mailov v schránke, a cez 1000 na nevyžiadanú poštu. Dokonca som dostal jedno s trójske odprýskávání hore! Ok i dont jasné môj e-mailových účtov, ktoré sú často, ale nikdy neviete, ako mám zastaviť potopa? Mohol by to byť nejaký vírus? Budem testovať s mojím Anti-Virus nejakú radu, ale aj tak by sa vďačne dostala! vďaka!
Old 19. november 2008, 08:04
Administrátor Skupina

Uistite sa, že ste v nastavení konfigurácia POP3, že spôsob, ako dostať správy vypúšťa tiscali koncom po stiahnutí do vášho e-mailového klienta, že spôsob, akým si stiahli iba raz. Ak sa sťahovanie starých e-mailov je stále problém, prihláste sa k svojmu účtu web a odstrániť e-maily, že sa bude potom preč navždy a nikdy nebude sťahovať znova.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. novembra 2008, 15:05
Moderátor skupiny

Áno, ako povedal Dave, samozrejme niečo urobila Windows Live Mail cíti potrebu redownload všetko.

Málo cez to všetko je málo môžete urobiť okrem odstrániť všetko.

Až tak urobíte, uistite sa, že budete meniť nastavenia POP3 zmazať mail na serveri po prevzali, aby sa zabránilo opakovaniu tejto.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.