![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám malý problém! My gmail yahoo a e-mailové účty sú konfigurované stahovat cez Windows Mail. Včera večer to bolo dobre, ale mali problém s prihlásením ráno .. hadnt vypláca môj Bill .... Jejda! Mimochodom, nie že si mysleli, že bol problém v stávke, technické chlapa na tiscali vzali ma na meniace sa server DNS adresu mám nastaviť router atď Nakoniec som dostal pripojený, ale teraz, keď som otvorený Windows Mail, že schránka je zaplavenými s e-maily z roku 2001 !!!!! Na mmoent existuje asi 380 e-mailov v schránke, a cez 1000 na nevyžiadanú poštu. Dokonca som dostal jedno s trójske odprýskávání hore! Ok i dont jasné môj e-mailových účtov, ktoré sú často, ale nikdy neviete, ako mám zastaviť potopa? Mohol by to byť nejaký vírus? Budem testovať s mojím Anti-Virus nejakú radu, ale aj tak by sa vďačne dostala! vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uistite sa, že ste v nastavení konfigurácia POP3, že spôsob, ako dostať správy vypúšťa tiscali koncom po stiahnutí do vášho e-mailového klienta, že spôsob, akým si stiahli iba raz. Ak sa sťahovanie starých e-mailov je stále problém, prihláste sa k svojmu účtu web a odstrániť e-maily, že sa bude potom preč navždy a nikdy nebude sťahovať znova.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, ako povedal Dave, samozrejme niečo urobila Windows Live Mail cíti potrebu redownload všetko. Málo cez to všetko je málo môžete urobiť okrem odstrániť všetko. Až tak urobíte, uistite sa, že budete meniť nastavenia POP3 zmazať mail na serveri po prevzali, aby sa zabránilo opakovaniu tejto.