менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Windows Mail затоплення старих листів!!

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 листопада 2008, 06:09
Донор групи

Привіт

У мене є невелика проблема! Мій рахунок Gmail і Yahoo Email налаштовані для завантаження через Windows Mail. Минулої ночі все було нормально, але було Логін проблема сьогодні вранці .. hadnt платив законопроект .... Ой! У всякому разі, не думаючи, що поставлено на карту, технічні парня Tiscali взяв мене у зміні адреси DNS-сервера, як я є маршрутизатор створені і т.д. Я, нарешті, отримав пов'язано, але тепер, коли я відкриваю Windows Mail, "Вхідні" в даний час залитий листів починаючи з 2001 !!!!! На mmoent налічується близько 380 листів у папку "Вхідні" і понад 1000 В небажаної пошти. Я навіть з одним Trojan вискакують! Ok I Dont Відкритий електронний мій рахунок, що часто, як ви ніколи не знаєте, але як я можу зупинити потоп? Чи може це бути вірус? Я збираюся сканувати з моїм анти-вірус, але в будь-якому випадку будь-які поради будуть з вдячністю прийняті! спасибо!
Old 19 листопада 2008, 08:04
Адміністратор групи

Переконайтеся, що ви в POP3 настройка конфігурації, такі повідомлення видаляються кінці Tiscali після завантаження на Ваш поштовий клієнт, який, як вони отримують лише один раз завантажитися. Якщо завантаження старі листи, як і раніше є проблемою, Логін на свій веб-рахунок і видаляти листи там, вони потім будуть пішов назавжди і ніколи не будуть завантажуватися заново.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 19 листопада 2008, 15:05
Модератор групи

Так, як сказав Дейв, явно щось зробив Windows Live Mail відчувають потребу повторює завантаження все.

Резюме йти через все це мало ви можете зробити, крім видалити все це.

Коли ви це зробите, не забудьте змінити настройки POP3 видаляти пошту на сервері після того, як була завантажена Щоб запобігти цьому відбувається знову.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.