![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене є невелика проблема! Мій рахунок Gmail і Yahoo Email налаштовані для завантаження через Windows Mail. Минулої ночі все було нормально, але було Логін проблема сьогодні вранці .. hadnt платив законопроект .... Ой! У всякому разі, не думаючи, що поставлено на карту, технічні парня Tiscali взяв мене у зміні адреси DNS-сервера, як я є маршрутизатор створені і т.д. Я, нарешті, отримав пов'язано, але тепер, коли я відкриваю Windows Mail, "Вхідні" в даний час залитий листів починаючи з 2001 !!!!! На mmoent налічується близько 380 листів у папку "Вхідні" і понад 1000 В небажаної пошти. Я навіть з одним Trojan вискакують! Ok I Dont Відкритий електронний мій рахунок, що часто, як ви ніколи не знаєте, але як я можу зупинити потоп? Чи може це бути вірус? Я збираюся сканувати з моїм анти-вірус, але в будь-якому випадку будь-які поради будуть з вдячністю прийняті! спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переконайтеся, що ви в POP3 настройка конфігурації, такі повідомлення видаляються кінці Tiscali після завантаження на Ваш поштовий клієнт, який, як вони отримують лише один раз завантажитися. Якщо завантаження старі листи, як і раніше є проблемою, Логін на свій веб-рахунок і видаляти листи там, вони потім будуть пішов назавжди і ніколи не будуть завантажуватися заново.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, як сказав Дейв, явно щось зробив Windows Live Mail відчувають потребу повторює завантаження все. Резюме йти через все це мало ви можете зробити, крім видалити все це. Коли ви це зробите, не забудьте змінити настройки POP3 видаляти пошту на сервері після того, як була завантажена Щоб запобігти цьому відбувається знову.