![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μήνυμα δεν θα μπορούσε να εμφανίζεται Windows Mail αντιμετώπισε ένα απροσδόκητο πρόβλημα, ενώ εμφανίζει το μήνυμα αυτό. Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για χαμηλή μνήμη ή χαμηλή χώρο στο δίσκο και προσπαθήστε ξανά. Windows Mail Τη μνήμη μου είναι εντάξει κανονικά θα ήθελα απλώς να το διαγράψει και να ξεχάσει, αλλά ακόμα δεν μπορώ να τον διαγράψετε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο email;
| |||
| |||
| Ήταν από ebay, μου έλεγαν ότι η δημοπρασία είχε απογειωθεί. |
|
| |||
| |||
| Βρήκα ένα patch που καθορίζεται thw πρόβλημα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εμπλάστρου Τι ήταν αυτό; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος αν έχετε τοποθετήσει το σύνδεσμο ..
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC δεν θα φορτίο μου τα Windows XP OS - Help Me ASAP | matthwshea | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 4 Οκτωβρίου του 2009 02:46 |
| Αδύνατη η φόρτωση των Windows XP σε έναν Ide HDD | κίσσα | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 28 Ιουλ 2009 02:01 |
| Αγώνες / Windows ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ για φορτίο μέχρι. | sanna07 | PC & Console Gaming | 0 | 27 Μαΐου 2009 11:52 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 20 Αυγ 2008 14:42 |
| Το Windows Update δεν φορτίο και άλλες τοποθεσίες MS | Localhost | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 21 Ιαν 2008 12:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |