![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ... και να είναι στην αγορά; Έχω αλλά δεν είχε τίποτα προβλήματα με αυτό το πρόγραμμα. Δεν θα ενοχλεί την κατάρτιση του καταλόγου των προβλημάτων. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα καλό πρόγραμμα αλληλογραφίας που μπορώ να "κατεβάσετε". Κατά προτίμηση δωρεάν ή φθηνές; Μάλλον θα έπρεπε να το είχα πει αυτό που θέλω για τον υπολογιστή μου, δεν μια απομακρυσμένη περιοχή. Έχω πάντα μόνο προτιμούσε έτσι. Είναι πάντα φαίνεται να λειτουργεί πιο γρήγορα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozillia Thunderbird, από τους δημιουργούς του Firefox.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozilla Thunderbird είναι μια καλή επιλογή. Προσωπικά δεν θεωρώ λάθος με το Windows Live Mail. Webmail είναι μια άλλη δυνατότητα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Με το Windows Mail Προεπιλογές | ptfitzy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 6 | 12 Αυγ 2009 08:51 |
| Emails δεν θα Από Outboox - Windows Mail | katiecoos | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 10 | 25 Απρ 2009 09:38 |
| Windows Mail για να πλημμυρίσει με παλιά emails!! | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 19 Νοε 2008 15:05 |
| Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 20 Αυγ 2008 14:42 |
| Πρόβλημα με το Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 19 | 18 Μαρ 2008 14:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |