![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... i čine ga na tržište? Sam imao ništa, ali nevolje s ovim programom. Neću se zamarati popisom problema. Mogao netko popuštanje mene dobar mail program koji mogu skinuti. Radije jeftin ili besplatan? JA pogodak JA trebaju imati je rekao Želim ovo na mom računalu, a ne s udaljenim lokacijama. Ja sam uvijek samo željene ga na taj način. Ona uvijek izgleda kao da rade brže. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozillia Thunderbirdu, iz branse of Firefox.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozilla Thunderbird je dobar izbor. Osobno mislim da ništa izvrnut sa Windows Live Mail. Webmail je još jedna mogućnost.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć oko Windows Mail Zadano | ptfitzy | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 12. kolovoz 2009 08:51 |
| Poruke e-pošte ne idem Od Outboox - Windows Mail | katiecoos | Email, VoIP & IM Razgovor | 10 | 25. travanj 2009 09:38 |
| Windows Mail biti preplavljena sa starog e-mail poruka! | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 19. studeni 2008 15:05 |
| Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 20. kolovoz 2008 14:42 |
| Problem s Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 19 | 18. ožujak 2008 14:49 |
| Thread Tools | |
| |