![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ... ir padaryti jį į rinką? Aš nieko, bet bėdų su šia programa. I won't bother sąrašas problemas. Could someone give me gerą pašto programą, kad galiu atsisiųsti. Pageidautina pigūs ar nemokamai? I guess I should have sakė: Aš noriu tai mano kompiuteryje, o ne atstumą. Aš visada tik Pageidautina, kad taip. Jis visada atrodo, kad dirbti greičiau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozillia Thunderbird ", iš" Firefox "kūrėjai.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Mozilla Thunderbird" yra geras pasirinkimas. Asmeniškai manau, nieko blogo su "Windows Live Mail. Webmail yra kitas variantas.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba su Windows Mail nutylėjimą | ptfitzy | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | Rugpjūtis 12, 2009 08:51 |
| Laiškai neisiu Nuo Outboox - Windows Mail | katiecoos | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 10 | Balandis 25, 2009 09:38 |
| "Windows Mail" buvo užtvindyta sena laiškų!! | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 19, 2008 15:05 |
| Windows Mail | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | Rugpjūtis 20, 2008 14:42 |
| Problema su Windows Mail | dfr200764 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 19 | Kovas 18, 2008 14:49 |
| Temos įrankiai | |
| |