![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ... І зробити його на ринку? Я мав нічого, крім неприємностей з цією програмою. Я не буду турбувати переліку проблем. Чи може хтось дати мені змогу краще поштову програму, що я можу завантажити. Бажано дешево або безкоштовно? Я думаю, я б сказав, що я хочу це на моєму комп'ютері, а не на віддаленому комп'ютері. Я завжди вважав за краще його просто так. Вона завжди здається, що працювати швидше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozillia Thunderbird, від творців Firefox.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozilla Thunderbird є гарним вибором. Особисто я вважаю, нічого поганого з Windows Live Mail. Webmail й інший варіант.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога за умовчанням в Windows Mail | ptfitzy | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 12 серпня 2009 08:51 |
| Листи Will Not Go Від Outboox - Windows Mail | katiecoos | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 10 | 25 квітня 2009 09:38 |
| Windows Mail затоплення старих листів!! | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 19 листопада 2008 15:05 |
| Windows Mail | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 20 серпня 2008 14:42 |
| Проблема з Windows Mail | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 19 | 18 березня 2008 14:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |