rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Yahoo Email Alert

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 marca 2008, 08:15
Członek grupy

Default Yahoo Email Alert

Ja po prostu pobrać nową Yahoo Instant Messenger i teraz mogę uzyskać wpisu za każdym razem pojawia się nowe e-maile. Chcę to zatrzymać, może ktoś proszę mi powiedzieć, jak go usunąć.
Old 17 marca 2008, 08:17
Członek grupy

Never mind, I figured it out.
Old 17 marca 2008, 08:28
Członek grupy

Messenger -> Preferencje -> Allerts i dźwięk -> Wyłącz checkbox dla umożliwienia wpisów dźwięki, a także wyłączyć pole dla Wyświetlono wiadomości ...
Nadzieję, że to pomogło.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Yahoo Email Alerts odchamp E-mail, VoIP & IM dyskusja 3 28 lipca, 2009 09:53
Yahoo email wont pracy w firefox-lycos Steppenwolf Przeglądarki WWW i FTP Klienci 5 8 listopada 2008 22:54
Virus Alert evilfantasy Off Topic dyskusja 2 9-ga Wrz 2008 22:50
Link Alert evilfantasy Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 4 20 kwietnia 2008 10:13
COM surogat wpisu susanwendy Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 1 14 lutego 2008 14:18
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.