![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám Outlook Express nakonfigurována pro příjem My Yahoo mail. Je pořád vrací a uvádí toto: Účet: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Protokol: POP3, Port: 110, Secure (SSL): Ne, Číslo chyby: 0x800CCC19 OE byla pokuta starší, ale byl bych, yahoo mail byl problém sám o sobě jako Nemůžu se dostat do svého účtu přímo online. Však říká, že moje žena je její přístup přímo na yahoo, ale používá Plusnet jak ji ISP že jsem pomocí tiscali! Mohu jen čekat tosee, zda byl problém vyřešen? Udělal jsem na Windows netwrok diagnostické skenovat a to šlo asi o změně nastavení portu 80. Nikdy jsem před problémem. díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud nemůžete získat přístup ke svému účtu přes internet bych předpokládat je to problém, na jejich konci, ne vaše.
| |||
| |||
| Jo pokuty nyní díky! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Mail a Yahoo IMAP4 účtu | gadusmorhua | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 14.září 2009 23:40 |
| Jak se mohu připojit My Yahoo! mailového účtu do aplikace Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 29. listopad 2008 22:32 |
| Problém s Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 19 | 18. března 2008 14:49 |
| Problému instalace a spuštění Yahoo Messenger 9 | playagain | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 17. listopadu 2007 19:38 |
| Nápověda - Yahoo Mail - Kopie nezůstalo na serveru | suziewongxxx | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 15. Září 2007 14:54 |
| Thread Nástroje | |
| |