![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω το Outlook Express για να λαμβάνετε το yahoo mail μου. Κρατά επανέλθουμε και δίνοντας το εξής: Λογαριασμός: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Πρωτόκολλο: POP3, Θύρα: 110, Secure (SSL): Οχι, Error Number: 0x800CCC19 OE πρόστιμο ήταν νωρίτερα, αλλά ήταν yahoo mail αναρωτιούνται αν το πρόβλημα ήταν η ίδια που δεν μπορώ να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό μου άμεσα, σε απευθείας σύνδεση. Ωστόσο, λέγοντας ότι η γυναίκα μου μπορεί να έχει πρόσβαση σε δικό άμεσα yahoo αλλά χρησιμοποιεί Plusnet όπως το ISP ότι είμαι χρησιμοποιώντας Tiscali! Εγώ απλώς περιμένω tosee αν λύθηκε το πρόβλημα; Είχα έναν υπολογιστή με Windows netwrok διαγνωστική απεικόνιση και επρόκειτο για την αλλαγή του λιμένα σχετικά με τον καθορισμό σε 80. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο παρελθόν. ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέσω του διαδικτύου Είχα υποθέσουμε ότι είναι ένα θέμα που δεν τους τελικούς σας.
| |||
| |||
| Ναι το πρόστιμο τώρα χάρη! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows Mail και Yahoo IMAP4 Λογαριασμός | gadusmorhua | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 14 Σεπτέμβρη 2009 23:40 |
| Πώς μπορώ να συνδέσω My Yahoo! λογαριασμό αλληλογραφίας στο Outlook Express; | jemmah | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 29 Νοε 2008 22:32 |
| Πρόβλημα με το Windows Mail | dfr200764 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 19 | 18 Μαρ 2008 14:49 |
| Πρόβλημα εγκατάστασης και λειτουργίας Yahoo Messenger 9 | playagain | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 17 Νοε 2007 19:38 |
| Βοήθεια - Yahoo Mail - Αντίγραφα Δεν έμεινε στον εξυπηρετητή | suziewongxxx | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 15η Σεπ 2007 14:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |