![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam konfiguriran Outlook Express za primanje My Yahoo mail. U njoj se čuva vraćaju i davanje ovo: Account: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Protocol: POP3, Port: 110, Secure (SSL): Ne, Error Number: 0x800CCC19 OE je bilo ranije, ali je u redu ako se pitate yahoo mail je problem sama po sebi kao što ja ne mogu pristupiti svom računu direktno online. Međutim rekavši da je moja supruga može pristupiti direktno na njen yahoo ali ona koristi kao Plusnet ISP dok joj ja sam koristeći Tiscali! Da li samo čekati tosee je li problem riješen? Nisam Windows netwrok dijagnostički scan i to je bio idući na oko mjenjanje postavka port na 80. Nikada nije imala problema i prije. hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ne možete pristupiti svom korisničkom računu putem weba Htio pretpostaviti to je njihov problem a ne na kraju.
| |||
| |||
| Yep svojim fino sada hvala! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Mail i Yahoo IMAP4 račun | gadusmorhua | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 14 rujan 2009 23:40 |
| Kako mogu povezati My Yahoo! račun e-pošte za Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 29. studeni 2008 22:32 |
| Problem s Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 19 | 18. ožujak 2008 14:49 |
| Problem instaliranja i pokretanja Yahoo Messenger 9 | playagain | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 17. studeni 2007 19:38 |
| Pomoć - Yahoo Mail - naklada ne ostavi na server | suziewongxxx | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 15. Ruj 2007 14:54 |
| Thread Tools | |
| |