![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Nekem van beállítva, hogy az Outlook Express kapom meg a Yahoo Mail. Úgy tartja, hogy jön vissza, és ezt: Fiók: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Kiszolgáló: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800CCC19 OE finom volt korábban, de azt gondoltam, ha a Yahoo Mail volt, a probléma maga, mint én nem tud hozzáférni a fiókomat közvetlenül, online. Azonban azt, hogy a feleségem érhetjük övé közvetlenül a Yahoo, de a lány használja Plusnet vele ISP mivel én használ Tiscali! Én várni tosee, ha a probléma megoldódott? Én a Windows netwrok diagnosztikai scan, és folyik a felé, hogy megváltoztassák a port beállítást 80. Soha nem volt probléma eddig. köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha nem tudja elérni számláját a világhálón keresztül, amiben vállalja, hogy egy olyan kérdés, hogy nem a vége.
| |||
| |||
| Ja, hogy most jól köszönet! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Mail és a Yahoo IMAP4-fiók | gadusmorhua | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | Szeptember 14, 2009 23:40 |
| Hogyan lehet csatlakozni My Yahoo! mail fiókot, hogy az Outlook Express? | jemmah | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 29. november 2008 22:32 |
| Probléma a Windows Mail | dfr200764 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 19 | 18. március 2008 14:49 |
| Probléma beiktatás és futás Yahoo Messenger 9 | playagain | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 17. november 2007 19:38 |
| Segítség - Yahoo Mail - Másolat nem hagyta el a Server | suziewongxxx | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 15. Szeptember 2007 14:54 |
| Téma eszközök | |
| |