![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי Outlook Express מוגדר לקבל את Yahoo Mail. זה שומר חוזר ומתן זה: חשבון: 'pop.mail.yahoo.co.uk', שרת: 'pop.mail.yahoo.co.uk', פרוטוקול: POP3, יציאה: 110, מאובטח (SSL): לא, מספר שגיאה: 0x800CCC19 OE היה בסדר, אבל קודם לכן תהיתי אם Yahoo Mail הייתה הבעיה עצמה אני לא יכול לגשת לחשבון שלי ישירות באינטרנט. עם זאת אומרת כי אשתי יכולים לגשת ישירות ב-Yahoo שלה אבל היא משתמשת Plusnet בתור ספק שירותי האינטרנט שלה בעוד אני משתמש tiscali! האם אני פשוט לחכות tosee אם הבעיה נפתרה? עשיתי ניתוח של Windows netwrok סריקה וזה קורה לגבי שינוי הגדרת יציאת 80. אף פעם לא היתה בעיה בעבר. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אינך יכול לגשת לחשבון שלך דרך האינטרנט, הייתי מניח שזה עניין הסיום שלהם לא שלך.
| |||
| |||
| כן את בסדר עכשיו תודה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Mail ו-Yahoo IMAP4 חשבון | gadusmorhua | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | 14 ספטמבר 2009 23:40 |
| כיצד אוכל לקשר את Yahoo! חשבון הדואר ל-Outlook Express? | jemmah | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 29 נובמבר 2008 22:32 |
| בעיה עם Windows Mail | dfr200764 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 19 | 18 מרץ 2008 14:49 |
| בעיה להתקין ולהפעיל Yahoo Messenger 9 | playagain | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | -17 נובמבר 2007 19:38 |
| עזרה - Yahoo Mail - מעתיק אינו נותר בשרת | suziewongxxx | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 15 ספטמבר 2007 14:54 |
| שרשרת כלים | |
| |