![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć
Mam skonfigurowany program Outlook Express do odbioru My Yahoo mail. Zachowuje wraca i dając w ten sposób: Konto: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Serwer: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Numer błędu: 0x800CCC19 OE było dobrze, ale wcześniej zastanawiałem się, jeśli Yahoo był sam problem jak ja nie może uzyskać dostępu do mojego konta bezpośrednio w Internecie. Niemniej jednak, że moja żona może uzyskać dostęp do niej bezpośrednio na yahoo ale używa jej jako Plusnet ISP mając na uwadze, że ja jestem przy pomocy tiscali! Czy po prostu czekać tosee, czy problem został rozwiązany? Zrobiłem Windows netwrok diagnostycznych skanowania i było słychać o zmianę portu 80 ustawienie. Nigdy nie miał problemu wcześniej. dzięki |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli nie można uzyskać dostępu do konta za pośrednictwem Internetu I'd założenie to problem ich nie koniec pliku.
|
|||
|
|||
|
Yep grzywny teraz dzięki!
|