![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám Outlook Express nakonfigurovaná pre príjem My Yahoo mail. Je pořád vracia a uvádza toto: Účet: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Server: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Protokol: POP3, Port: 110, Secure (SSL): Nie, Číslo chyby: 0x800CCC19 OE bola pokuta staršie, ale bol by som, yahoo mail bol problém sám o sebe ako Nemôžem sa dostať do svojho účtu priamo online. Však hovorí, že moja žena je jej prístup priamo na yahoo, ale používa Plusnet ako ju ISP že som pomocou tiscali! Môžem len čakať tose, či bol problém vyriešený? Urobil som na Windows netwrok diagnostické skenovať a to šlo asi o zmene nastavenia portu 80. Nikdy som pred problémom. vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nemôžete získať prístup k svojmu účtu cez internet bych predpokladať je to problém, na ich konci, nie vaša.
| |||
| |||
| Jo pokuty teraz vďaka! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Mail a Yahoo IMAP4 účtu | gadusmorhua | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 14.září 2009 23:40 |
| Ako sa môžem pripojiť My Yahoo! mailového konta do programu Outlook Express? | jemmah | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 29. november 2008 22:32 |
| Problém s Windows Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskusia | 19 | 18. marca 2008 14:49 |
| Problému inštalácia a spustenie Yahoo Messenger 9 | playagain | Email, VoIP & IM Diskusia | 2 | 17. novembra 2007 19:38 |
| Pomoc - Yahoo Mail - Kópia nezostalo na serveri | suziewongxxx | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 15. September 2007 14:54 |
| Thread Tools | |
| |