![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене Outlook Express налаштована на отримання мого Yahoo Mail. Він постійно повертається, і приділення цього: Обліковий запис: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Сервер: 'pop.mail.yahoo.co.uk', Протокол: POP3, Порт: 110, Захист (SSL): Ні, Код помилки: 0x800CCC19 OE було добре раніше, але було цікаво, якщо Yahoo Mail була сама проблема, як я не можу увійти до свого облікового запису безпосередньо в Інтернеті. Проте говорити, що моя дружина може отримати доступ її безпосередньо на Yahoo, але вона використовує Plusnet як її називали в той час як провайдер я використовую Tiscali! Чи повинен я просто почекати З'ясуйте, якщо проблема не буде вирішена? Я Windows netwrok діагностичної перевірки і вона йшла про зміну налаштування порту до 80. Ніколи не було проблем раніше. спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не можете увійти у свій акаунт через веб-я вважати це питанням кінець їх не ваша.
| |||
| |||
| Та його тонкою тепер спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Mail і Yahoo обліковий запис IMAP4 | gadusmorhua | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 14 вересня 2009 23:40 |
| Як підключити My Yahoo! пошти в Outlook Express? | jemmah | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 29 листопада 2008 22:32 |
| Проблема з Windows Mail | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 19 | 18 березня 2008 14:49 |
| Проблеми встановлення та виконання Yahoo Messenger 9 | playagain | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 17 листопада 2007 19:38 |
| Довідка - Yahoo Mail - копії не залишилося на сервері | suziewongxxx | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 15 вересня 2007 14:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |