menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Yahoo Msgr 9. Kde jsou Konverzace Uloľené?

Reply

Thread Nástroje
Old 13 března 2009, 13:32
Člen Skupina

Default Yahoo Msgr 9. Kde jsou Konverzace Uloľené?

Yahoo Msgr 9. Kde jsou Konverzace Uloľené?

Myslím, že pomůže.
Old 14 března 2009, 05:33
Člen Skupina

Default Yahoo Msgr 9. Kde jsou Konverzace Uloľené?

Jsem plannig o smazání mého xp a instalaci systému Windows ME na svém místě. tak to je konverzace uloľit někde? Všechno, co jsem našel byl DAT soubory s mým jménem kontakty ve složce s názvem něco jako zprávy nebo archiv.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
SBC Yahoo to AT & T Yahoo babaroga Sítě, Modemy & VoIP 0 19. června 2009 16:23
MS-DOS aplikace Být Uloženo pod mým souboru Jména ahren Operační systémy Windows 0 6. června 2009 04:49
Pokud moje zkušební Windows končí a já se neuloží moje soubory budu navždy ztratit? Brian C Operační systémy Windows 9 22. května 2009 09:27
Uložené hry zmizela při spuštění síť! Jack06 Obecné Software Chat 2 21. února 2008 11:36
Jak vidíte uložené konverzace na msn messenger? Candy !!!!!!!!! Email, VoIP & IM Diskuse 1 18. března 2007 16:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.