mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Yahoo Msgr 9. Unde sunt salvate Conversaţii?

Reply

Thread Tools
Old 13 martie 2009, 13:32
Grupul de stat

Default Yahoo Msgr 9. Unde sunt salvate Conversaţii?

Yahoo Msgr 9. Unde sunt salvate Conversaţii?

Cred că ajută.
Old 14 martie 2009, 05:33
Grupul de stat

Default Yahoo Msgr 9. Unde sunt salvate Conversaţii?

Sunt plannig privind ştergerea meu XP şi instalarea Windows ME la locul său. deci nu a salva conversaţiile undeva? tot ce am găsit a fost dat fişiere cu numele meu de contact într-un folder numit ceva de genul de mesaje sau arhiva.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
SBC Yahoo la AT & T Yahoo babaroga Networking, Modemuri & VoIP 0 19 iunie 2009 16:23
MS-DOS Application fi salvate în meu nume de fişiere ahren Sisteme de operare Windows 0 6 iunie 2009 04:49
Dacă-mi expira la Windows proces şi nu am salvat fişierele mele le voi pierde pentru totdeauna? Brian C Sisteme de operare Windows 9 22 mai 2009 09:27
Salvat jocuri incepand de reţea când a dispărut! Jack06 General Chat Software 2 21 Feb 2008 11:36
Cum se vedea conversaţiile salvate de pe MSN Messenger? Candy !!!!!!!!! Email, VoIP & chat Discuţie 1 18 martie 2007 16:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.