az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Yahoo Msgr 9. Nerede olduğunuz Oturumlar Kayıtlı?

Reply

Konu Araçları
Old 13 Mart 2009, 13:32
Üye Grubu

Default Yahoo Msgr 9. Nerede olduğunuz Oturumlar Kayıtlı?

Yahoo Msgr 9. Nerede olduğunuz Oturumlar Kayıtlı?

Ben yardımcı olur galiba.
Old Mart 2009, 05:33 14
Üye Grubu

Default Yahoo Msgr 9. Nerede olduğunuz Oturumlar Kayıtlı?

Ben XP silme ve yükleme Windows ME yerini on plannig duyuyorum. bu konuşmaları bir kaydedebilirim? her bir klasörde kişilerim adıyla DAT files mesaj veya arşiv gibi adı olduğunu öğrendim.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SBC Yahoo AT & T Yahoo babaroga Ağ, Modemler & VoIP 0 19. Haziran 2009 16:23
MS-DOS Uygulama My Dosya isimleri altında Kayıtlı olan ahren Windows İşletim Sistemleri 0 6. Haziran 2009 04:49
Eğer Windows deneme süresi dolduğunda ben sonsuza kadar onları kaybedersiniz benim dosyaları kaydedilmez var mı? Brian C Windows İşletim Sistemleri 9 22 Mayıs 2009 09:27
Kayıtlı oyunlar ağ başlangıç kayboldu! Jack06 Yazılım Genel Sohbet 2 21. Şubat 2008 11:36
Nasıl MSN Messenger hakkında konuşmaları kaydedilmiş görüyorum? Şeker !!!!!!!!! E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma 1 Mar 2007 18. 16:25
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından