![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Надявам се този Im публикуване в правилната точка! Im имат проблеми с Yahoo Messenger Държа се съобщения, че е налице грешка в скрипта Yahoo, както и че има достатъчно isn't багаж за да завършите операцията. Аз също не мога да видя нещо, което Айв написали или текст, който Айв получили Айв деинсталиран си и го инсталира най-новата версия, както и че didn't работа. Плюс Айв проверяват всички настройки в Internet Explorer и неговите все едни и същи. Помощ моля! Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От начина, по който сте е описано, че това звучи като грешка с Yahoo, а не вашето Messenger, имате ли приятели / семейството на Yahoo, че можете да разберете дали това е една и съща за тях?
| |||
| |||
| Аз вече проверени с 3 или 4 души, и те arent никакви проблеми. |
|
| |||
| |||
| Може ли някой предложи нещо? Im готов да хвърля моя компютър през прозореца! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Вие също може да опитате Trillian, Gaim, жаргон или TerraIM. Всички, които подкрепят AIM и един или повече други видове, както и IM. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Isn't Цел AOL Im? Или съм объркана?! Нейната Yahoo Im проблем с |
|
| |||
| |||
| О, да ... не прави много разлика обаче, тя ще бъде подкрепена от един от тези. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows XP Получавам съобщения за грешки в скриптове | Sparkey 5 | Windows операционни системи | 0 | 18-ти септември, 2009 09:48 |
| Java Сценарий за грешка? | Kona1984hawaii | Общи Софтуер Чат | 4 | 15 май 2008 г. 02:44 |
| Име сценарий и autohide помощ! | fireballs169 | Windows операционни системи | 6 | 2-ро Mar 2008 16:43 |
| Internet Explorer скрипт грешки | proyal03 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 8 | 23rd Jan 2008 05:35 |
| Сценарий за да промените Мишка размер? | c02asm | Windows операционни системи | 5 | 27 ноември 2007 07:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |