![]() |
|
| |||
| |||
| Ελπίζω im απόσπαση σε αυτό το δικαίωμα τμήμα! Im έχουν προβλήματα με το Yahoo Messenger Συνεχίζω να μηνύματα λέγοντας ότι υπάρχει ένα σφάλμα δέσμης ενεργειών για το Yahoo, και ότι εκεί isn't αρκετό χώρο αποθήκευσης για να ολοκληρωθεί η λειτουργία. Δεν μπορώ επίσης να βλέπω αυτό που IVE δακτυλογραφημένο κείμενο ή ότι έλαβε IVE IVe απεγκατάσταση και εκ νέου εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση, και ότι didn't εργασία. Plus IVE ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις του Internet Explorer και το ακόμη η ίδια. Βοήθεια παρακαλώ! Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από τον τρόπο που έχετε περιγράφεται ότι, ακούγεται σαν ένα λάθος με το yahoo, που δεν σας messenger, να έχεις φίλους / οικογένεια στο Yahoo που μπορείτε να μάθετε αν είναι το ίδιο για αυτούς;
| |||
| |||
| Έχω ήδη ελεγχθεί με 3 ή 4 άτομα, και που έχουν οποιοδήποτε arent προβλήματα. |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κανείς προτείνω κάτι; Im έτοιμος να ρίξει τον υπολογιστή μου απ 'το παράθυρο! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Trillian, gaim, σπασμένα ή TerraIM. Όλα αυτά με στόχο τη στήριξη και ένα ή περισσότερα άλλα είδη συνομιλίας επίσης. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Isn't Στόχος AOL IM; Ή μήπως είναι σε σύγχυση; Η yahoo im έχοντας προβλήματα με |
|
| |||
| |||
| Ναι ... δεν κάνει μεγάλη διαφορά όμως, ότι θα πρέπει να υποστηρίζονται από μια από αυτές. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows XP Κρατήστε Getting Script Error Message | Sparkey 5 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 18 Σεπτέμβρη 2009 09:48 |
| Java Script Error; | Kona1984hawaii | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 15 Μαΐου 2008 02:44 |
| Logon script autohide και βοήθεια! | fireballs169 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 2η Μαρ 2008 16:43 |
| Σφάλματα δέσμης ενεργειών του Internet Explorer | proyal03 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 8 | 23 Ιαν 2008 05:35 |
| Σενάριο για την Αλλαγή Mouse Μέγεθος; | c02asm | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 27 Νοε 2007 07:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |