![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Remélem im kiküldetésére ezt a jogot a szakasz! Im miután problémák Yahoo Messenger Folyamatosan üzeneteket, mondván, hogy van egy script-hiba a Yahoo, és az ott isnt tárolására elegendő, hogy a műveletet. Én sem látok semmilyen dolog ive gépelt vagy szöveget ive kapott Ive uninstalled, és újra telepíteni a legújabb verziót, és ez didnt dolgozik. Plusz ive ellenőrizni a beállításokat az Internet Explorer és még mindig ugyanaz. Segíts kérlek! Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az Ön által leírt módon, hogy ez úgy hangzik, mint egy hiba a Yahoo, nem a messenger, Van barátok család a Yahoo, hogy megtalálja, ha ez ugyanaz őket?
| |||
| |||
| Már ellenőrizte, 3 vagy 4 ember, és ők arent bármilyen problémát. |
|
| |||
| |||
| Tud akárki javasoljuk valamit? Im kész throw my pc ki az ablakon! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ön is próbálja Trillian, Gaim, Pidgin vagy TerraIM. Mindent, ami támogatja az AIM, és egy vagy több más típusú IM is. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Isnt célja AOL im? Vagy én vagyok zavarodva? A Yahoo im sikerült az |
|
| |||
| |||
| Ó, igen ... nem sok különbség azonban, hogy lesz, amelyet egy ilyen. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP Keep Getting Script Error Message | Sparkey 5 | A Windows operációs rendszerek | 0 | Szeptember 18, 2009 09:48 |
| Java Script Error? | Kona1984hawaii | General Chat szoftver | 4 | 15. május 2008 02:44 |
| Logon script autohide és segíts! | fireballs169 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 2. március 2008 16:43 |
| Az Internet Explorer parancsfájl hiba | proyal03 | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 23. január 2008 05:35 |
| Parancsfájl módosítása Mouse mérete? | c02asm | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. november 2007 07:01 |
| Téma eszközök | |
| |