![]() |
|
| |||
| |||
| אני מקווה IM זה שולח את החלק הימני! Im בעיות עם Yahoo Messenger אני כל הזמן מקבל הודעות אומר שיש שגיאת Script ב-Yahoo, וכי יש מספיק isn't האחסון על מנת להשלים את הפעולה. אני גם לא יכול לראות שום דבר כי ive הקלדת טקסט או כי קיבל ive Ive הוסר מחדש התקנת את הגירסה החדשה ביותר, וכי didn't עבודה. בנוסף ive בדקו את כל ההגדרות ב-Internet Explorer ואת עדיין את אותו הדבר. עזרה בבקשה! תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מן הדרך בה אתה כבר תיאר את זה, זה נשמע כמו שגיאה עם Yahoo, לא שליח שלך, יש לך חברים / משפחה ב-Yahoo, כי אתה יכול לדעת אם הוא זהה עבור אותם?
| |||
| |||
| אני כבר בדקתי עם 3 או 4 אנשים, והם arent נתקל בבעיות כלשהן. |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול להציע משהו? Im מוכן לזרוק את המחשב מהחלון! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אל תשתמש AIM?
| |||
| |||
| Isn't לכוון AOL IM? או שאני מבולבל? Yahoo IM שלה מתקשה עם |
|
| |||
| |||
| אה כן ... לא עושה הרבה הבדל בכל זאת, זה יהיה נתמך על ידי אחד מאלה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows XP ממשיך לקבל הודעת שגיאה סקריפט | Sparkey 5 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 18 ספטמבר 2009 09:48 |
| ג 'אווה סקריפט שגיאה? | Kona1984hawaii | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | ה -15 במאי 2008 02:44 |
| Script לכניסה ו autohide עזרה! | fireballs169 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 2nd מרץ 2008 16:43 |
| שגיאות Script של Internet Explorer | proyal03 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | 23 ינואר 2008 05:35 |
| סקריפט עכבר לשנות גודל? | c02asm | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 נובמבר 2007 07:01 |
| שרשרת כלים | |
| |