![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikiuosi im parašėte šią teisę skyrių! Im problemų su Yahoo Messenger Gaunu pranešimus, sakydamas, kad yra scenarijaus klaida dėl "Yahoo", ir kad isnt pakankamai vietos baigti operacijos. Aš taip pat nematau nieko, IVE įvedėte tekstą arba IVE gavo Ive ištrintas ir iš naujo įdiegti naujausią versiją, ir kad didnt darbą. Plius IVE patikrinus visus Internet Explorer ir jos vis dar tos pačios. Help please! Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuo būdu jūs aprašyta, kad jis skamba kaip Yahoo klaida, o ne savo poslanca Ar turite draugų / šeimos Yahoo kad galite sužinoti, jei jis juos pats?
| |||
| |||
| Aš jau patikrinti su 3 ar 4 žmonės, ir jie ARENT turinti kokių nors problemų. |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors ką nors pasiūlyti? Im Ready mesti savo PC pro langą! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Taip pat galite pabandyti Trillian, Gaim, Pidgin arba TerraIM. Visa tai paramos tikslas ir viena ar daugiau kitų MP rūšys taip pat. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Forget Tikslas AOL IM? Arba aš painioti?! Jo Yahoo IM problemų su |
|
| |||
| |||
| Oh yeah ... nereiškia, kad didelio skirtumo, jei jis bus remiamas pagal vieną iš jų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Windows XP" Keep Getting Scenarijaus Klaidos pranešimas | Sparkey 5 | Windows "operacinės sistemos | 0 | 18 rugsėjis 2009 09:48 |
| Java Script Error! | Kona1984hawaii | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Gegužė 15, 2008 02:44 |
| Prisijungimo scenarijų ir autohide padėti! | fireballs169 | Windows "operacinės sistemos | 6 | 2 kovas 2008 16:43 |
| Internet Explorer scenarijaus klaidomis | proyal03 | Naršyklėms & FTP Klientai | 8 | 23 sausis 2008 05:35 |
| Scenarijaus pakeisti Pelės dydis? | c02asm | Windows "operacinės sistemos | 5 | Lapkritis 27, 2007 07:01 |
| Temos įrankiai | |
| |