![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam nadzieję, że im delegowania tego w prawej sekcji! Im problemy z Yahoo Messenger I keep getting wiadomości, że istnieje błąd skryptu na Yahoo i że isnt enough przechowywania, aby dokończyć operację. Ja także nie widzi niczego, że ive maszynie lub tekst, który otrzymał ive Ive odinstalowane i ponownie zainstalowane w najnowszej wersji, i że didnt work. Plus ive zaznaczone wszystkie ustawienia w programie Internet Explorer i nadal to samo. Help please! Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od sposób opisany przez Ciebie, że to brzmi jak błąd z Yahoo, a nie do komunikatora, masz żadnych znajomych / rodziny, w Yahoo, które można dowiedzieć się, czy to jest to samo dla nich?
| |||
| |||
| I już sprawdzone z 3 lub 4 osób, które ARENT posiadających żadnych problemów. |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś może coś zasugerować? Im gotowi rzucać mój komputer przez okno! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Można również spróbować Trillian, Gaim, łamana lub TerraIM. Wszystkie, które wspierają AIM oraz jeden lub więcej innych rodzajów oraz IM. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Isnt Cel aol im? Albo ja jestem pomylony! Jego yahoo im kłopoty z |
|
| |||
| |||
| Oh yeah ... nie czyni jednak wiele różnic, będzie ona wspierana przez jednego z nich. |
![]() |
|
| Zakładki |