![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sper im postaţi în această secţiune a dreptul! Im care au probleme cu yahoo messenger Mă tot primiţi mesaje spune că există o eroare de script-ul de pe Yahoo, şi că acolo isnt suficient de stocare pentru a finaliza operaţia. Am de asemenea, nu pot vedea nici un lucru pe care ive tastat sau textul pe care a primit ive Ive dezinstalată şi re-instalat cea mai noua versiune, şi că didnt lucru. Plus ive verificate toate setările din Internet Explorer şi în continuare la fel. Ajutor va rog! Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De la modul în care le-aţi descris, care, se pare că o eroare cu Yahoo, nu vă messenger, ai prieteni / familie pe Yahoo pe care o puteţi afla dacă e acelaşi lucru pentru ei?
| |||
| |||
| Deja am verificat cu 3 sau 4 persoane, iar ei arent au nici o problemă. |
|
| |||
| |||
| Poate cineva sa sugerez ceva? Im gata să-mi arunce bucăţi pe fereastră! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Puteţi, de asemenea, încerca Trillian, Gaim, limba engleză stricată sau TerraIM. Toate din care suport AIM şi unul sau mai multe alte tipuri de chat, de asemenea. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Isnt Scop AOL IM? Sau am confundat?! Yahoo IM sale probleme cu |
|
| |||
| |||
| Oh, da ... nu face mare diferenţă totuşi, aceasta va fi susţinut de către unul dintre cele. |
![]() |
|
| Marcaje |