![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dúfam, že im vysielania v pravej časti! Im problémy s Yahoo Messenger I neustále správy hovorí, že je chyba skriptu na yahoo, a že tam isnt dostatok úložného na dokončenie operácie. Já také nevidím akúkoľvek vec, ktorú napísali IVE IVE alebo text, ktorý obdržal Ive odinštaloval a re-nainštalovanú najnovšiu verziu, a že didnt práce. Plus IVE skontrolovať všetky nastavenia v prehliadači Internet Explorer a jeho stále rovnaká. Pomôžte, prosím! Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z toho, ako ste je popísané, že to znie ako chybu s yahoo, ne vaše messenger, máš nejaký priatelia / rodina na Yahoo, ktoré môžete zistiť, či je to rovnaké pre nich?
| |||
| |||
| Já už kontroluje s 3 alebo 4 ľudí, a oni arent majú nejaké problémy. |
|
| |||
| |||
| Môže niekto navrhnúť niečo? Im pripravení hodiť môj počítač z okna! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepoužívajte AIM?
| |||
| |||
| Isnt Účel AOL im? Alebo som zmätená? Jeho yahoo im ťažkosti s |
|
| |||
| |||
| Ach jo ... nie je veľký rozdiel keď to bude podporovaný jednou z nich. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows XP Dostávam Script chybe | Sparkey 5 | Operačné systémy Windows | 0 | 18.září 2009 09:48 |
| Java Script Chyba? | Kona1984hawaii | Všeobecné Software Chat | 4 | 15. mája 2008 02:44 |
| Prihlasovacie skrípt a autohide pomozte! | fireballs169 | Operačné systémy Windows | 6 | 2. marca 2008 16:43 |
| Internet Explorer skript chyby | proyal03 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 23. január 2008 05:35 |
| Skript pre zmenu Mouse Veľkosť? | c02asm | Operačné systémy Windows | 5 | 27. novembra 2007 07:01 |
| Thread Tools | |
| |