![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Надам се да им објављивања овог одељка у праву! Им власништво проблематика са ыахоо гласник ЈА држати добивање порука казивање да је грешка на јаху сцрипт, а да није довољно за складиштење да бисте довршили операцију. И ја не видим било коју ствар коју имам унесете или текста који иве примили Иве деинсталирана и поново инсталирали најновију верзију, а да није посао. Плус Иве проверити све поставке у Интернет Експлорер и њене још увек исти. Помозите молим вас! Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Од онако како сте је описано да, то звучи као грешку са ыахоо, а не на гласника, Имате ли пријатеља / породице на Ыахоо који можете сазнати ако је исти за њих?
| |||
| |||
| Ја већ означено са 3 или 4 особе, а они који имају било какве проблеме арент. |
|
| |||
| |||
| Може било ко предложи ништа? Им спремни роад мој пц оут прозор! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Немојте да користите АИМ?
| |||
| |||
| Циљ није АОЛ ИМ? Или сам ја збуњена? Његова Ыахоо ИМ имају проблема са |
|
| |||
| |||
| Ох ыеах ... не чини много разлика ипак, он ће бити подржане од стране једног од њих. |