![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам проблеми с последните Photoshop и Illustrator CS3. Когато отворите Photoshop, грешката изпращане на прозореца се появява. Когато кликнете, за да види какво съдържа докладът, той казва, AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll Modver: 1.0.92.0 Офсетов: 00069b7d Аз бях чувал за подобни проблеми, когато тя е елегантен и можете да изтриете файла, и тя може да работи. Така че тя премества някъде другаде, но тогава той каза: "Не може да се намери AdobeOwl.dll. Преинсталирането могат да определят "и т.н. Така че сложих файла обратно. Грешката идва до всеки. С Illustrator, се появява съобщение за грешка да идва, но това не е Windows един. Той казва: Липсва задължителен плъгини, СТАЕН молив Tool, Разгъване, Pathfinder Suite. Аз сте опитвали преинсталирането на двете програми, но то все още не работи. Няма никакви проблеми с други неща Adobe досега, тя е само това. Аз направих вирус сканиране с SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D и Eset Smart сигурност, всички от тях завръщането не открива вируси. Помощ, моля? |
|
| |||
| |||
| Аз googles грешката код и явно това е често срещана грешка, но има решение. му конфликт с принтер някои водачи, така ще трябва да настроите принтер по подразбиране за всеки друг принтер, ако имате само 1 принтер инсталиран можете да го настроите на Adobe виртуален принтер с инсталирането на PDF конвертор мисля. |
|
| |||
| |||
| Чакай, това, което кажа, че трябва да си сменя подразбиране принтера към друг принтер? Имам само един и ти казах, че може да го настроите на Adobe виртуален принтер чрез инсталиране PDF конвертор. Къде мога да получа PDF конвертор? Googling дойде с много резултати, нито един от тях програми, просто онлайн конвертори. |
|
| |||
| |||
| О добре само за simplisity и вижте дали това наистина работи изтриете своята основна принтера и след това се опитайте Photoshop. |
|
| |||
| |||
| Стандартно принтерът е изтрит и той все още не работи. |
|
| |||
| |||
| добре heres темата за тази грешка, все пак http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Да, видях, че темата също. Благодаря все пак. |
|
| |||
| |||
| Аз деинсталиран както преди няколко седмици, и reinstalled днес, и тя работи! Аз не знам как, но просто го направи ... Преинсталирането не работи и преди, но го направи сега. Аз съм толкова щастлива .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радвам се, че имам това сортирани. Аз бях само за да дойде и да предложи нещо, но няма смисъл сега!
| |||
| |||
| Благодарности. Предполагам допълнителен пост означава повече точки?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Търсена за Netbook Това може да се справи Adobe Dreamweaver, Flash и илюстратор | 4D (Fordy (Форд) Оли | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 8-ми октомври 2009 11:57 |
| Как да създадете скъсана дупка в хартия в илюстратор | Синиша | Мултимедия & Codecs | 2 | 31 май 2009 г. 20:52 |
| Adobe Illustrator проблем | buchanan | Общи Софтуер Чат | 3 | 23rd Feb 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | Мултимедия & Codecs | 6 | 9 януари 2008 08:10 |
| Adobe Illustrator | dodgyant | Общи Софтуер Чат | 2 | 22 Окт 2006 02:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |