![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám nedávné problémy s Photoshop a Illustrator CS3. Když si otevřete Photoshop, chyba odesílání okno. Když kliknu aby viděli, co zpráva obsahuje, říká AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll Modver: 1.0.92.0 Posun: 00069b7d Slyšel jsem o podobné problémy, pokud se jedná o mod a můžete smazat soubor, a to by mohlo fungovat. Tak jsem se přestěhoval někam jinam, ale pak řekl: 'Nebylo možné najít AdobeOwl.dll. Přeinstalovali může stanovit 'atd. Tak jsem dal soubor zpět. Chybové přijde vždy. S Illustrator, chybovou zprávu také nahoru, ale to není Windows jedna. To říká: Chybějící požadované pluginy, BRS tužkou Tool, Expanduje, Pathfinder Suite. Jsem se pokusil znovu obou programů, ale stále nefunguje. Není nějaký problém s jinými adobe věci tak daleko, že je právě tato. Jsem udělal virus scan s SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D a Eset Smart Security, všechny z nich se vracejí nejsou zjištěny viry. Pomozte, prosím? |
|
| |||
| |||
| i googles chybových kódů a tuto chybu je prý obvyklé, ale existuje řešení. Některé jeho konflikt s ovladači tak budete muset nastavit výchozí tiskárnu k jinému tiskárny, když jen 1 instalované tiskárny můžete nastavit tak, aby se adobe virtuální tiskárna instalací pdf konvertor myslím. |
|
| |||
| |||
| Počkej, tak jste říkal Potřebuji změnit výchozí tiskárnu na jinou tiskárnu? Mám jen jednu, a můžu vám říci, že soubor na virtuální tiskárnu Adobe PDF instalaci převodníku. Kde mohu získat PDF Converter? Googling přišel se spoustou výsledky, žádná z nich programy, prostě on-line převodníky. |
|
| |||
| |||
| No právě pro simplisity a je vidět, pokud to skutečně funguje mazat své primární tiskárnu a zkuste photoshop. |
|
| |||
| |||
| Výchozí tiskárna byla odstraněna a to stále nefunguje. |
|
| |||
| |||
| i Heres vlákně o této chybě stejně http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Ano, viděl jsem, že vlákno taky. Díky i tak. |
|
| |||
| |||
| I odinstalovány jak se před několika týdny, a přeinstalovány dnes, a fungovalo to! I don't know how, ale je to udělal ... Přeinstalovali nefunguje, ale je to teď. Já jsem tak šťastná .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem rád, že máš to setříděno. Jen jsem se o to jít a navrhnout něco, ale teď nemá smysl!
| |||
| |||
| Díky. Myslím, že další post znamená více místa?
__________________ HI:) |