![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω πρόσφατα προβλήματα με το Photoshop CS3 και Illustrator. Όταν ανοίγω Photoshop, το σφάλμα κατά την αποστολή παράθυρο εμφανίζεται. Όταν κάνω κλικ για να δείτε τι περιέχει η έκθεση, που λέει AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll ModVer: 1.0.92.0 Όφσετ: 00069b7d Έχω ακούσει για παρόμοια προβλήματα όταν πρόκειται για ένα mod και μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει. Γι 'αυτό μεταφέρεται κάπου αλλού, αλλά στη συνέχεια είπε: «Δεν βρήκατε AdobeOwl.dll. Η επανεγκατάσταση μπορεί να καθορίσει "κλπ. Έτσι έβαλα το αρχείο πίσω. Το σφάλμα ανέρχεται everytime. Με Εικονογράφο, ένα μήνυμα σφάλματος, επίσης, εμφανίζεται, αλλά δεν είναι μία Windows. Λέει: Λείπει απαιτούμενο plugins, BRS μολύβι Tool, επεκτείνει, Pathfinder Suite. Έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταση των δύο προγραμμάτων, αλλά ακόμη δεν λειτουργεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με άλλα πλίθινο πράγματα μέχρι στιγμής, είναι ακριβώς αυτές. Έχω κάνει έλεγχο ιών με SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D και Eset Smart Security, όλοι τους ιούς που επιστρέφουν δεν ανιχνεύεται. Βοήθεια παρακαλώ; |
|
| |||
| |||
| i googles τον κωδικό σφάλματος, και προφανώς αυτό το σφάλμα είναι κοινές, αλλά υπάρχει λύση. τη σύγκρουση με ορισμένα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή, έτσι ώστε να πρέπει να ορίσετε τον προεπιλεγμένο εκτυπωτή σας σε οποιονδήποτε άλλο εκτυπωτή, εάν έχετε μόνο 1 εκτυπωτή, μπορείτε να ορίσετε στο Adobe εικονικό εκτυπωτή με την εγκατάσταση του μετατροπέα pdf νομίζω. |
|
| |||
| |||
| Περιμένετε, έτσι είστε λέει ότι πρέπει να αλλάξω το προεπιλεγμένο εκτυπωτή σε άλλο εκτυπωτή; Έχω μόνο ένα και σας είπε ότι αυτό που μπορεί να το εικονικό εκτυπωτή Adobe PDF από την εγκατάσταση του μετατροπέα. Από πού μπορώ να πάρω PDF Converter; Googling ήρθαν με πολλά αποτελέσματα, κανένα από αυτά δεν προγράμματα, μόνο online μετατροπείς. |
|
| |||
| |||
| μα καλά μόνο για simplisity και θα δούμε αν αυτό λειτουργεί πραγματικά να διαγράψετε το κύριο εκτυπωτή και στη συνέχεια προσπαθήστε photoshop. |
|
| |||
| |||
| Προεπιλογή εκτυπωτή διεγράφη και πάλι δε δουλεύει. |
|
| |||
| |||
| heres καλά το νήμα σχετικά με το λάθος αυτό, ούτως ή άλλως http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Yea, είδα και εγώ ότι το νήμα. Ευχαριστώ πάντως. |
|
| |||
| |||
| I απεγκαθίστανται τόσο πριν από λίγες εβδομάδες, και σήμερα επανεγκατασταθεί, και λειτούργησε!! Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτό ακριβώς έκανε ... Επανεγκατάσταση δεν λειτούργησε πριν, αλλά το έκανε τώρα. Είμαι τόσο χαρούμενος .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad you got it ταξινομημένο. Ήμουν μόνο για να έρθει και να προτείνω κάτι, αλλά δεν το σημείο τώρα!
| |||
| |||
| Ευχαριστώ. Μάλλον μία επιπλέον θέση σημαίνει περισσότερα σημεία;
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ψάχνετε για ένα Netbook που μπορεί να χειριστεί το Adobe Dreamweaver, Flash και Illustrator | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 8 Οκτωβρίου 2009 11:57 |
| Πώς να δημιουργήσετε μια τρύπα στο σχισμένο χαρτί στο εικονογράφος | sinisa | Multimedia & Codecs | 2 | 31 Μαΐου 2009 20:52 |
| Adobe Illustrator πρόβλημα | Buchanan | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 23 Φεβ 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | Multimedia & Codecs | 6 | 9 Ιαν 2008 08:10 |
| Adobe Illustrator | dodgyant | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Οκτ 2006 02:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |