μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Adobe Photoshop Illustrator και δεν μπορεί να ανοίξει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Σεπ 2008, 01:18
Ομάδα Δωρητών

Default Adobe Photoshop Illustrator και δεν μπορεί να ανοίξει

Γεια σου,
Έχω πρόσφατα προβλήματα με το Photoshop CS3 και Illustrator. Όταν ανοίγω Photoshop, το σφάλμα κατά την αποστολή παράθυρο εμφανίζεται. Όταν κάνω κλικ για να δείτε τι περιέχει η έκθεση, που λέει
AppName: photoshop.exe
AppVer.10.0.0.0
ModName: adobeowl.dll
ModVer: 1.0.92.0
Όφσετ: 00069b7d
Έχω ακούσει για παρόμοια προβλήματα όταν πρόκειται για ένα mod και μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει. Γι 'αυτό μεταφέρεται κάπου αλλού, αλλά στη συνέχεια είπε: «Δεν βρήκατε AdobeOwl.dll. Η επανεγκατάσταση μπορεί να καθορίσει "κλπ. Έτσι έβαλα το αρχείο πίσω. Το σφάλμα ανέρχεται everytime.
Με Εικονογράφο, ένα μήνυμα σφάλματος, επίσης, εμφανίζεται, αλλά δεν είναι μία Windows. Λέει:
Λείπει απαιτούμενο plugins, BRS μολύβι Tool, επεκτείνει, Pathfinder Suite.
Έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταση των δύο προγραμμάτων, αλλά ακόμη δεν λειτουργεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με άλλα πλίθινο πράγματα μέχρι στιγμής, είναι ακριβώς αυτές. Έχω κάνει έλεγχο ιών με SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D και Eset Smart Security, όλοι τους ιούς που επιστρέφουν δεν ανιχνεύεται.
Βοήθεια παρακαλώ;
Old 11 Σεπ 2008, 07:51
Ομάδα Δωρητών

i googles τον κωδικό σφάλματος, και προφανώς αυτό το σφάλμα είναι κοινές, αλλά υπάρχει λύση. τη σύγκρουση με ορισμένα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή, έτσι ώστε να πρέπει να ορίσετε τον προεπιλεγμένο εκτυπωτή σας σε οποιονδήποτε άλλο εκτυπωτή, εάν έχετε μόνο 1 εκτυπωτή, μπορείτε να ορίσετε στο Adobe εικονικό εκτυπωτή με την εγκατάσταση του μετατροπέα pdf νομίζω.
Old 11 Σεπ 2008, 23:07
Ομάδα Δωρητών

Περιμένετε, έτσι είστε λέει ότι πρέπει να αλλάξω το προεπιλεγμένο εκτυπωτή σε άλλο εκτυπωτή; Έχω μόνο ένα και σας είπε ότι αυτό που μπορεί να το εικονικό εκτυπωτή Adobe PDF από την εγκατάσταση του μετατροπέα. Από πού μπορώ να πάρω PDF Converter; Googling ήρθαν με πολλά αποτελέσματα, κανένα από αυτά δεν προγράμματα, μόνο online μετατροπείς.
Old 11 Σεπ 2008, 23:40
Ομάδα Δωρητών

μα καλά μόνο για simplisity και θα δούμε αν αυτό λειτουργεί πραγματικά να διαγράψετε το κύριο εκτυπωτή και στη συνέχεια προσπαθήστε photoshop.
Old 11 Σεπ 2008, 23:42
Ομάδα Δωρητών

Προεπιλογή εκτυπωτή διεγράφη και πάλι δε δουλεύει.
Old 12 Σεπ 2008, 06:59
Ομάδα Δωρητών

heres καλά το νήμα σχετικά με το λάθος αυτό, ούτως ή άλλως http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77
Old 12 Σεπ 2008, 16:13
Ομάδα Δωρητών

Yea, είδα και εγώ ότι το νήμα. Ευχαριστώ πάντως.
Old 30ης Σεπτεμβρίου 2008, 17:23
Ομάδα Δωρητών

I απεγκαθίστανται τόσο πριν από λίγες εβδομάδες, και σήμερα επανεγκατασταθεί, και λειτούργησε!! Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτό ακριβώς έκανε ... Επανεγκατάσταση δεν λειτούργησε πριν, αλλά το έκανε τώρα. Είμαι τόσο χαρούμενος .
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 09:37
Ομάδα Δωρητών

Glad you got it ταξινομημένο. Ήμουν μόνο για να έρθει και να προτείνω κάτι, αλλά δεν το σημείο τώρα!

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 16:26
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ. Μάλλον μία επιπλέον θέση σημαίνει περισσότερα σημεία;

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ψάχνετε για ένα Netbook που μπορεί να χειριστεί το Adobe Dreamweaver, Flash και Illustrator 4D (Fordy (Ford) Ollie Laptops, Κινητά & PDA 5 8 Οκτωβρίου 2009 11:57
Πώς να δημιουργήσετε μια τρύπα στο σχισμένο χαρτί στο εικονογράφος sinisa Multimedia & Codecs 2 31 Μαΐου 2009 20:52
Adobe Illustrator πρόβλημα Buchanan Γενικά Λογισμικό Chat 3 23 Φεβ 2008 21:40
Adobe Illustrator bjones1976 Multimedia & Codecs 6 9 Ιαν 2008 08:10
Adobe Illustrator dodgyant Γενικά Λογισμικό Chat 2 22 Οκτ 2006 02:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.