manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Adobe Photoshop i Illustrator ne može otvoriti

Reply

Thread Tools
Old 11. Ruj 2008, 01:18
Donatorska Grupa

Default Adobe Photoshop i Illustrator ne može otvoriti

Bok,
Imam problema sa nedavnim Photoshop i Illustrator CS3. Kad otvorite Photoshop, greška slanja prozor pojavi. Kad kliknem da vidim šta je izvješće sadrži, ona kaže
AppName: photoshop.exe
AppVer.10.0.0.0
ModName: adobeowl.dll
Modver: 1.0.92.0
Offset: 00069b7d
Ja sam čuo za slične probleme u kojima je to mod možete i brisati datoteke i može raditi. Pa sam ga preselili negdje drugdje, a onda reče: "Nije moguće pronaći AdobeOwl.dll. Ponovno instalirajte svibanj škripac "itd. Pa sam stavio datoteku nazad. Greška dogoditi se sve.
Sa Illustrator, poruku o pogrešci dolazi gore, ali to nije Windowsima jedan. On kaže:
Nedostaje potrebna Plugins, BRS olovka Tool, proširuje, krčilac Suite.
Ive 'pokušao ponovo instalirati oba programa, ali i dalje ne radi. Ne postoji neki problem sa Adobe druge stvari do sada, to je upravo ova. Imam ispunjavanja virus scan sa SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D i Eset Smart Security, svi se vraćaju ne detektira viruse.
Pomoć ugoditi?
Old 11. Ruj 2008, 07:51
Donatorska Grupa

I Google greška kod i naizgled ovo pogreška je uobičajen, ali postoji i rješenje. u suprotnosti s nekim svojim pisač vozača tako da je potrebno da postavite vaš zadani pisač na bilo koji drugi pisač, ako imate samo 1 instaliranih pisača možete podesiti na Adobe virtualni pisač po instalaciji pdf converter mislim.
Old 11. Ruj 2008, 23:07
Donatorska Grupa

Čekaj, kako si sam rekao: trebate promijeniti zadani pisač na drugi pisač? Ja samo imati jedno i ti rekao da mogu postaviti ga u Adobe virtualni pisač instaliranjem PDF konverter. Gdje mogu dobiti PDF Converter? Googling došao s mnogo rezultate, nitko od njih programe, samo online pretvarača.
Old 11. Ruj 2008, 23:40
Donatorska Grupa

Oh dobro samo za simplisity pa vidi je li ovo stvarno radi izbrisati Vaše primarne pisač, a zatim pokušajte photoshop.
Old 11. Ruj 2008, 23:42
Donatorska Grupa

Zadani pisač je obrisana i to još uvijek ne radi.
Old 12. Ruj 2008, 06:59
Donatorska Grupa

dobro Heresu nit o ovoj pogrešci anyway http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77
Old 12. Ruj 2008, 16:13
Donatorska Grupa

Da, vidjela sam da niti previše. Thanks anyway.
Old 30. Ruj 2008, 17:23
Donatorska Grupa

Ja deinstaliran oba nekoliko tjedana, a reinstalled danas, i Internet izrađen! Ne znam kako, ali to nije baš ... Ponovo instalirati prije nije 'funkcionirati, ali to nije sada. Ja sam tako sretna .
Old 6. listopad 2008, 09:37
Donatorska Grupa

Glad ga imaš sortirana. Bio sam samo da se uz te predložiti nešto, ali ne i točka u aukciji!

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 6. listopad 2008, 16:26
Donatorska Grupa

Hvala. Valjda dodatni post znači više bodova?

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Obličje za netbook koji može biti hvataljka Adobe Dreamweaver, Flash i Illustrator 4D (Fordy (Ford) Ollie Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 8. listopada 2009 11:57
Kako stvoriti odcijepljen rupa u papir u ilustrator Siniša Multimedija i kodeci 2 31. svibanj 2009 20:52
Adobe Illustrator problem Buchanan Općenito Software Chat 3 23. veljača 2008 21:40
Adobe Illustrator bjones1976 Multimedija i kodeci 6 9. siječanj 2008 08:10
Adobe Illustrator dodgyant Općenito Software Chat 2 22. listopad 2006 02:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.