![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam problema sa nedavnim Photoshop i Illustrator CS3. Kad otvorite Photoshop, greška slanja prozor pojavi. Kad kliknem da vidim šta je izvješće sadrži, ona kaže AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll Modver: 1.0.92.0 Offset: 00069b7d Ja sam čuo za slične probleme u kojima je to mod možete i brisati datoteke i može raditi. Pa sam ga preselili negdje drugdje, a onda reče: "Nije moguće pronaći AdobeOwl.dll. Ponovno instalirajte svibanj škripac "itd. Pa sam stavio datoteku nazad. Greška dogoditi se sve. Sa Illustrator, poruku o pogrešci dolazi gore, ali to nije Windowsima jedan. On kaže: Nedostaje potrebna Plugins, BRS olovka Tool, proširuje, krčilac Suite. Ive 'pokušao ponovo instalirati oba programa, ali i dalje ne radi. Ne postoji neki problem sa Adobe druge stvari do sada, to je upravo ova. Imam ispunjavanja virus scan sa SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D i Eset Smart Security, svi se vraćaju ne detektira viruse. Pomoć ugoditi? |
|
| |||
| |||
| I Google greška kod i naizgled ovo pogreška je uobičajen, ali postoji i rješenje. u suprotnosti s nekim svojim pisač vozača tako da je potrebno da postavite vaš zadani pisač na bilo koji drugi pisač, ako imate samo 1 instaliranih pisača možete podesiti na Adobe virtualni pisač po instalaciji pdf converter mislim. |
|
| |||
| |||
| Čekaj, kako si sam rekao: trebate promijeniti zadani pisač na drugi pisač? Ja samo imati jedno i ti rekao da mogu postaviti ga u Adobe virtualni pisač instaliranjem PDF konverter. Gdje mogu dobiti PDF Converter? Googling došao s mnogo rezultate, nitko od njih programe, samo online pretvarača. |
|
| |||
| |||
| Oh dobro samo za simplisity pa vidi je li ovo stvarno radi izbrisati Vaše primarne pisač, a zatim pokušajte photoshop. |
|
| |||
| |||
| Zadani pisač je obrisana i to još uvijek ne radi. |
|
| |||
| |||
| dobro Heresu nit o ovoj pogrešci anyway http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Da, vidjela sam da niti previše. Thanks anyway. |
|
| |||
| |||
| Ja deinstaliran oba nekoliko tjedana, a reinstalled danas, i Internet izrađen! Ne znam kako, ali to nije baš ... Ponovo instalirati prije nije 'funkcionirati, ali to nije sada. Ja sam tako sretna .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad ga imaš sortirana. Bio sam samo da se uz te predložiti nešto, ali ne i točka u aukciji!
| |||
| |||
| Hvala. Valjda dodatni post znači više bodova?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Obličje za netbook koji može biti hvataljka Adobe Dreamweaver, Flash i Illustrator | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 8. listopada 2009 11:57 |
| Kako stvoriti odcijepljen rupa u papir u ilustrator | Siniša | Multimedija i kodeci | 2 | 31. svibanj 2009 20:52 |
| Adobe Illustrator problem | Buchanan | Općenito Software Chat | 3 | 23. veljača 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | Multimedija i kodeci | 6 | 9. siječanj 2008 08:10 |
| Adobe Illustrator | dodgyant | Općenito Software Chat | 2 | 22. listopad 2006 02:24 |
| Thread Tools | |
| |