kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Adobe Photoshop és az Illustrator nem tudja megnyitni

Reply

Téma eszközök
Old 11 Sep 2008, 01:18
Donor Group

Default Adobe Photoshop és az Illustrator nem tudja megnyitni

Szia,
Én nemrég problémákat Photoshop és Illustrator CS3. Amikor nyílt Photoshop, a hibaüzenet küldő ablak. Amikor kattintson ide, amit a jelentés azt mondja,
APPNAME: photoshop.exe
AppVer.10.0.0.0
ModName: adobeowl.dll
Modver: 1.0.92.0
Offset: 00069b7d
Hallottam a hasonló problémák, amennyiben egy mod, és törölheti a fájlt, és ez működik. Szóval mozgott valahol máshol, de aztán azt mondta: "Nem találom AdobeOwl.dll. Újratelepítéséhez meghatározhatják stb Úgyhogy fel a fájlt vissza. A hiba merül fel everytime.
Az Illustrator, egy hiba üzenet is érkezett, de ez nem a Windows egy. Azt mondja:
Hiányzik a következő plugins, BRS ceruza eszköz növekedésével Pathfinder Suite.
Megpróbáltam újratelepíteni a programot, de még mindig nem működik. Nincs semmilyen probléma a más Adobe megtöm eddig ez csak ezeket. Én megtettem a víruskeresés a SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & F és az Eset Smart Security, mindegyikük visszatér a vírusok nem észlelhető.
Segíts kérlek!
Old 11 Sep 2008, 07:51
Donor Group

i Googles a hibakód és nyilvánvalóan ez a hiba a közös, de van egy megoldás. az egyes összeférhetetlen nyomtatóillesztők így kell állítani az alapértelmezett nyomtató egyéb nyomtató, ha csak 1 nyomtató telepítve beállíthatja, hogy az Adobe virtuális nyomtató telepítése a PDF converter gondolom.
Old 11 Sep 2008, 23:07
Donor Group

Várja, hogy te mondod, hogy módosítani kell az alapértelmezett nyomtatót egy másik nyomtató? Csak egyet, és azt mondtad, nem állítja azt, hogy az Adobe virtuális PDF nyomtató telepítésével konverteren. Hol PDF Converter? Googling jött sok eredményt, sem azok a programok, csak online konverterek.
Old 11 Sep 2008, 23:40
Donor Group

hát igen csak simplisity, és nézd meg, ez tényleg működik törli az elsődleges nyomtató és próbálja Photoshop.
Old 11 Sep 2008, 23:42
Donor Group

Alapértelmezett nyomtató törölve lett, és még mindig nem működik.
Old 12 Sep 2008, 06:59
Donor Group

Heres a téma is körülbelül ezt a hibát mindenképpen http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77
Old 12 Sep 2008, 16:13
Donor Group

Igen, láttam, hogy a téma is. Thanks anyway.
Old 30. Sep 2008, 17:23
Donor Group

I uninstalled a néhány héttel ezelőtt, és ma újra, és ez működött! Nem tudom, hogyan, de csak nem ... Újratelepítése nem dolgozik, de azt most. Olyan boldog vagyok .
Old Október 6 2008, 09:37
Donor Group

Örülök, hogy vannak rendezve. Én voltam, hogy jön, és azt sugallják, valami, de nem pont most!

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Október 6 2008, 16:26
Donor Group

Köszönöm. Azt hiszem, egy extra utáni több pontot?

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.