![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én nemrég problémákat Photoshop és Illustrator CS3. Amikor nyílt Photoshop, a hibaüzenet küldő ablak. Amikor kattintson ide, amit a jelentés azt mondja, APPNAME: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll Modver: 1.0.92.0 Offset: 00069b7d Hallottam a hasonló problémák, amennyiben egy mod, és törölheti a fájlt, és ez működik. Szóval mozgott valahol máshol, de aztán azt mondta: "Nem találom AdobeOwl.dll. Újratelepítéséhez meghatározhatják stb Úgyhogy fel a fájlt vissza. A hiba merül fel everytime. Az Illustrator, egy hiba üzenet is érkezett, de ez nem a Windows egy. Azt mondja: Hiányzik a következő plugins, BRS ceruza eszköz növekedésével Pathfinder Suite. Megpróbáltam újratelepíteni a programot, de még mindig nem működik. Nincs semmilyen probléma a más Adobe megtöm eddig ez csak ezeket. Én megtettem a víruskeresés a SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & F és az Eset Smart Security, mindegyikük visszatér a vírusok nem észlelhető. Segíts kérlek! |
|
| |||
| |||
| i Googles a hibakód és nyilvánvalóan ez a hiba a közös, de van egy megoldás. az egyes összeférhetetlen nyomtatóillesztők így kell állítani az alapértelmezett nyomtató egyéb nyomtató, ha csak 1 nyomtató telepítve beállíthatja, hogy az Adobe virtuális nyomtató telepítése a PDF converter gondolom. |
|
| |||
| |||
| Várja, hogy te mondod, hogy módosítani kell az alapértelmezett nyomtatót egy másik nyomtató? Csak egyet, és azt mondtad, nem állítja azt, hogy az Adobe virtuális PDF nyomtató telepítésével konverteren. Hol PDF Converter? Googling jött sok eredményt, sem azok a programok, csak online konverterek. |
|
| |||
| |||
| hát igen csak simplisity, és nézd meg, ez tényleg működik törli az elsődleges nyomtató és próbálja Photoshop. |
|
| |||
| |||
| Alapértelmezett nyomtató törölve lett, és még mindig nem működik. |
|
| |||
| |||
| Heres a téma is körülbelül ezt a hibát mindenképpen http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Igen, láttam, hogy a téma is. Thanks anyway. |
|
| |||
| |||
| I uninstalled a néhány héttel ezelőtt, és ma újra, és ez működött! Nem tudom, hogyan, de csak nem ... Újratelepítése nem dolgozik, de azt most. Olyan boldog vagyok .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Örülök, hogy vannak rendezve. Én voltam, hogy jön, és azt sugallják, valami, de nem pont most!
| |||
| |||
| Köszönöm. Azt hiszem, egy extra utáni több pontot?
__________________ HI:) |