![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, לאחרונה יש לי בעיות עם Photoshop ו Illustrator CS3. כאשר אני פותח Photoshop, שליחת השגיאה מופיע חלון. כשאני לחץ כדי לראות מה מכיל הדו"ח, זאת אומרת AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll Modver: 1.0.92.0 OFFSET: 00069b7d אני כבר שמעתי על בעיות דומות, שבו הוא "המשרד", ואתה יכול למחוק את קובץ זה עלול לעבוד. אז עברתי את זה במקום אחר, אבל אז הוא אמר: 'אין אפשרות למצוא AdobeOwl.dll. התקנה מחדש עשויה לפתור 'וכו' אז הנחתי את התיק בחזרה. השגיאה מגיעה למעלה בכל פעם. עם Illustrator, הודעת שגיאה גם מגיעה למעלה, אבל זה לא אחד של Windows. זה אומר: חסר נדרש plugins, BRS עיפרון כלי מתרחב, חלוץ Suite. ניסיתי את שתי תוכניות התקנה מחדש אבל זה עדיין לא עובד. אין שום בעיה עם דברים אחרים Adobe עד כה, זה רק אלה. עשיתי סריקת וירוסים עם SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D ו Eset Smart Security, כולם חוזרים לא זיהה וירוסים. בבקשה עזרה? |
|
| |||
| |||
| אני googles השגיאה קוד שגיאה זו, ככל הנראה, הוא נפוץ אבל יש פתרון. את הסכסוך עם כמה מנהלי מדפסות כך שאתה צריך להגדיר את מדפסת ברירת המחדל לכל מדפסת אחר, אם יש לך רק 1 מדפסת מותקנת אתה יכול להגדיר את זה Adobe וירטואלי המדפסת באמצעות התקנת ממיר ה-PDF, אני חושב. |
|
| |||
| |||
| רגע, אז אתה אומר שאני צריך לשנות את מדפסת ברירת המחדל למדפסת אחרת? יש לי רק אחד ואתה אמרת את זה אני יכול להגדיר את מדפסת וירטואלית Adobe PDF באמצעות התקנת ממיר. איפה ניתן להשיג PDF Converter? Googling בא עם הרבה תוצאות, אף לא אחד מהם תוכניות, רק הממירים מקוון. |
|
| |||
| |||
| הו, טוב רק עבור simplisity וזה נראה אם זה באמת עובד למחוק את המדפסת הראשית ונסה Photoshop. |
|
| |||
| |||
| מדפסת ברירת המחדל נמחק והוא עדיין לא עובד. |
|
| |||
| |||
| ובכן heres את פתיל על זה בכל זאת שגיאה http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| כן, ראיתי את זה פתיל מדי. תודה בכל מקרה. |
|
| |||
| |||
| אני הוסר הן לפני מספר שבועות, וכן מחדש היום, וזה עבד! אני לא יודע איך, אבל זה רק עשה את ... התקנה מחדש לא עבד לפני, אבל עשה את זה עכשיו. אני כל כך שמחה .
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני שמח שיש לך את זה מיון. בדיוק עמדתי לבוא יחד ונציע הצבע לא משהו אבל עכשיו!
| |||
| |||
| תודה. אני מניח נוסף לכתוב פירושו יותר נקודות?
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחפש Netbook שתוכל לטפל Adobe Dreamweaver, Flash, Illustrator | 4d (Fordy (פורד) אולי | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 8 אוקטובר 2009 11:57 |
| כיצד ליצור חור בתוך נייר קרוע ב Illustrator | sinisa | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 31 מאי 2009 20:52 |
| Adobe Illustrator בעיה | buchanan | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 23 פבר 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 9th ינואר 2008 08:10 |
| Adobe Illustrator | dodgyant | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 22 אוקטובר 2006 02:24 |
| שרשרת כלים | |
| |