mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Adobe Photoshop, Illustrator, negali atidaryti

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 11, 2008, 01:18
Donorų grupės

Labas,
Aš pastaruoju metu problemų su Photoshop ir Illustrator CS3. Kai aš atidarau Photoshop, klaida siunčiant langas. Kai aš Paspauskite, kad pamatyti, kas ataskaitoje, jis sako
AppName: photoshop.exe
AppVer.10.0.0.0
ModName: adobeowl.dll
ModVer: 1.0.92.0
Offset: 00069b7d
Aš esu girdėjusi apie panašias problemas, kai ji yra mod ir galite ištrinti failą ir ji galėtų dirbti. Taigi aš ją perkelti kitur, bet tada jis pasakė: "Negaliu rasti AdobeOwl.dll. Gali nustatyti iš naujo "ir tt Taigi aš įdėti failą atgal. Klaida pasirodo everytime.
Su Illustrator, klaidos pranešimas taip pat pasirodo, bet tai ne Windows vieną. Jis sako:
Trūksta reikiamo plugins, BRS pieštuku įrankis, plečiasi, Pathfinder Suite ".
Bandžiau iš naujo abi programas, bet jis vis dar neveikia. Čia nėra jokių kitų su Adobe Daiktai problema iki šiol, tai tiesiog jų. Aš padariau Virus Scan su SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D ir Eset Smart Security, visi iš jų grąžinimą nėra virusų neaptikta.
Help please?
Old Rugsėjis 11, 2008, 07:51
Donorų grupės

i Googles klaidos kodą ir matyt tai klaida yra bendra, bet ten yra tirpalas. jo kai su spausdintuvo tvarkykles konfliktas, todėl jūs turite nustatyti numatytąjį spausdintuvą į bet kurią kitą spausdintuvą, jei turite tik 1 spausdintuvas įdiegtas galite nustatyti, kad jis Adobe virtualaus spausdintuvo diegimo PDF konverteris manau.
Old Rugsėjis 11, 2008, 23:07
Donorų grupės

Palaukite, todėl jums sako man reikia pakeisti savo numatytąjį spausdintuvą prie kito spausdintuvo? Turiu tik vieną ir jums sakė galiu jį į "Adobe virtualus spausdintuvo diegimo PDF konverteris. Kur galėčiau gauti PDF konverteris? "Google" paiešką atėjo su partijų rezultatus, nė vienas iš jų programų, tik internete keitikliai.
Old Rugsėjis 11, 2008, 23:40
Donorų grupės

Oh well tik simplisity ir patikrinti, ar tai tikrai veikia ištrinti savo pirminę spausdintuvas ir bandykite Photoshop.
Old Rugsėjis 11, 2008, 23:42
Donorų grupės

Numatytasis spausdintuvas buvo panaikintas ir jis vis dar neveikia.
Old Rugsėjis 12, 2008, 06:59
Donorų grupės

Well heres apie šią klaidą temoje anyway http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77
Old Rugsėjis 12, 2008, 16:13
Donorų grupės

Taip, aš pamačiau, kad temoje per daug. Thanks anyway.
Old Rugsėjis 30, 2008, 17:23
Donorų grupės

Aš pašalinta tiek prieš keletą savaičių, ir iš naujo šiandien, ir ji veikė!! Aš nežinau kaip, bet tiesiog nebuvo ... Įdiegti nedirbo ir anksčiau, bet ji dabar. I'm so happy .
Old Spalis 6, 2008, 09:37
Donorų grupės

Glad you got it sorted. Aš tik apie ateiti kartu ir pasiūlyti kažką, bet nėra prasmės dabar!

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel Q6600
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI V2
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (-ai):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Garso plokštė:
Integruota 8 kanalų
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Professional SP3
Old Spalis 6, 2008, 16:26
Donorų grupės

Ačiū. Manau, papildomas pranešimas reiškia daugiau taškų?

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.