![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš pastaruoju metu problemų su Photoshop ir Illustrator CS3. Kai aš atidarau Photoshop, klaida siunčiant langas. Kai aš Paspauskite, kad pamatyti, kas ataskaitoje, jis sako AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll ModVer: 1.0.92.0 Offset: 00069b7d Aš esu girdėjusi apie panašias problemas, kai ji yra mod ir galite ištrinti failą ir ji galėtų dirbti. Taigi aš ją perkelti kitur, bet tada jis pasakė: "Negaliu rasti AdobeOwl.dll. Gali nustatyti iš naujo "ir tt Taigi aš įdėti failą atgal. Klaida pasirodo everytime. Su Illustrator, klaidos pranešimas taip pat pasirodo, bet tai ne Windows vieną. Jis sako: Trūksta reikiamo plugins, BRS pieštuku įrankis, plečiasi, Pathfinder Suite ". Bandžiau iš naujo abi programas, bet jis vis dar neveikia. Čia nėra jokių kitų su Adobe Daiktai problema iki šiol, tai tiesiog jų. Aš padariau Virus Scan su SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D ir Eset Smart Security, visi iš jų grąžinimą nėra virusų neaptikta. Help please? |
|
| |||
| |||
| i Googles klaidos kodą ir matyt tai klaida yra bendra, bet ten yra tirpalas. jo kai su spausdintuvo tvarkykles konfliktas, todėl jūs turite nustatyti numatytąjį spausdintuvą į bet kurią kitą spausdintuvą, jei turite tik 1 spausdintuvas įdiegtas galite nustatyti, kad jis Adobe virtualaus spausdintuvo diegimo PDF konverteris manau. |
|
| |||
| |||
| Palaukite, todėl jums sako man reikia pakeisti savo numatytąjį spausdintuvą prie kito spausdintuvo? Turiu tik vieną ir jums sakė galiu jį į "Adobe virtualus spausdintuvo diegimo PDF konverteris. Kur galėčiau gauti PDF konverteris? "Google" paiešką atėjo su partijų rezultatus, nė vienas iš jų programų, tik internete keitikliai. |
|
| |||
| |||
| Oh well tik simplisity ir patikrinti, ar tai tikrai veikia ištrinti savo pirminę spausdintuvas ir bandykite Photoshop. |
|
| |||
| |||
| Numatytasis spausdintuvas buvo panaikintas ir jis vis dar neveikia. |
|
| |||
| |||
| Well heres apie šią klaidą temoje anyway http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Taip, aš pamačiau, kad temoje per daug. Thanks anyway. |
|
| |||
| |||
| Aš pašalinta tiek prieš keletą savaičių, ir iš naujo šiandien, ir ji veikė!! Aš nežinau kaip, bet tiesiog nebuvo ... Įdiegti nedirbo ir anksčiau, bet ji dabar. I'm so happy .
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad you got it sorted. Aš tik apie ateiti kartu ir pasiūlyti kažką, bet nėra prasmės dabar!
| |||
| |||
| Ačiū. Manau, papildomas pranešimas reiškia daugiau taškų?
__________________ Hi:) |