mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Adobe Photoshop un Illustrator nevar atvērt

Reply

Thread Tools
Old Septembris 11, 2008, 01:18
Donors Group

Default Adobe Photoshop un Illustrator nevar atvērt

Čau,
Man pēdējā laikā radušās problēmas ar Photoshop un Illustrator CS3. Kad es atveru Photoshop, kļūda nosūtot logs. Kad es noklikšķiniet, lai redzētu, kas ziņojumā ir, tā saka
Appname: photoshop.exe
AppVer.10.0.0.0
ModName: adobeowl.dll
Modver: 1.0.92.0
Offset: 00069b7d
Esmu dzirdējis par līdzīgām problēmām, ja tā ir mod, un jūs varat izdzēst failu un tas varētu strādāt. Tāpēc es pārcēla to kaut kur citur, bet tad tas ir teicis: "Neizdevās atrast AdobeOwl.dll. Pārinstalēt var noteikt "utt Tāpēc es lieku failu atpakaļ. Kļūda pārādās everytime.
Ar Illustrator, kļūdas paziņojums nāk arī uz augšu, bet tas nav Windows vienu. Ir teikts:
Missing vajadzīgs plugins, BRS zīmulis Tool paplašina, Pathfinder Suite.
Esmu mēģinājis pārinstalēt gan programmas, taču tā vēl nedarbojas. Tur vairs nav kopā ar citām Adobe stuff problēmas līdz šim, tas ir tikai tiem. Man ir darīts virus scan ar SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D un Eset Smart Security, tās visas atpakaļ nav vīrusu atklāšanu.
Help please?
Old Septembris 11, 2008, 07:51
Donors Group

i Googles kļūdas kodu un acīmredzot šī kļūda ir kopīga, bet ir risinājums. tās dažos konfliktu ar printera draiveri tā jāiestata noklusējuma printeris uz jebkuru citu printeri, ja jums ir tikai 1 printeris uzstādīt var iestatīt tā, lai Adobe virtuālo printeri, instalējot PDF Converter es domāju.
Old Septembris 11, 2008, 23:07
Donors Group

Gaidīt, lai jūs sakāt man nepieciešams mainīt noklusēto printeri ar citu printeri? Man ir tikai viens un jūs teicāt, es varu noteikt to Adobe virtuālo printeri, instalējot PDF konvertors. Kur es varu iegūt PDF Converter? Googling nāca ar lielu rezultātu, neviena no tām programmām, tikai online pārveidotājiem.
Old Septembris 11, 2008, 23:40
Donors Group

oh labi tikai simplisity un redzētu, vai tas patiesībā darbojas izdzēst savu primāro printera un pēc tam mēģiniet Photoshop.
Old Septembris 11, 2008, 23:42
Donors Group

Noklusējuma printeris ir svītrots, un tā vēl nedarbojas.
Old Septembris 12, 2008, 06:59
Donors Group

labi heres pavediens par šo kļūdu jebkurā http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77
Old Septembris 12, 2008, 16:13
Donors Group

Jā, es redzēju, ka vītne too. Thanks anyway.
Old Septembris 30, 2008, 17:23
Donors Group

Es atinstalēt gan pirms pāris nedēļām, un pārinstalēta, šodien, un tā strādāja!! Es nezinu kā, bet tas vienkārši nebija ... Pārinstalēt nestrādāja agrāk, taču tas notika tagad. Es esmu tik laimīgs .
Old Oktobris 6, 2008, 09:37
Donors Group

Priecīgs jums ir sašķirots. Es tikai par to nāk kopā un ieteikt kaut ko, bet ne punkts tagad!

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old Oktobris 6, 2008, 16:26
Donors Group

Pateicība. I guess papildu pastu nozīmē vairāk punktiem?

Register

Bookmarks