![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau, Man pēdējā laikā radušās problēmas ar Photoshop un Illustrator CS3. Kad es atveru Photoshop, kļūda nosūtot logs. Kad es noklikšķiniet, lai redzētu, kas ziņojumā ir, tā saka Appname: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll Modver: 1.0.92.0 Offset: 00069b7d Esmu dzirdējis par līdzīgām problēmām, ja tā ir mod, un jūs varat izdzēst failu un tas varētu strādāt. Tāpēc es pārcēla to kaut kur citur, bet tad tas ir teicis: "Neizdevās atrast AdobeOwl.dll. Pārinstalēt var noteikt "utt Tāpēc es lieku failu atpakaļ. Kļūda pārādās everytime. Ar Illustrator, kļūdas paziņojums nāk arī uz augšu, bet tas nav Windows vienu. Ir teikts: Missing vajadzīgs plugins, BRS zīmulis Tool paplašina, Pathfinder Suite. Esmu mēģinājis pārinstalēt gan programmas, taču tā vēl nedarbojas. Tur vairs nav kopā ar citām Adobe stuff problēmas līdz šim, tas ir tikai tiem. Man ir darīts virus scan ar SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D un Eset Smart Security, tās visas atpakaļ nav vīrusu atklāšanu. Help please? |
|
| |||
| |||
| i Googles kļūdas kodu un acīmredzot šī kļūda ir kopīga, bet ir risinājums. tās dažos konfliktu ar printera draiveri tā jāiestata noklusējuma printeris uz jebkuru citu printeri, ja jums ir tikai 1 printeris uzstādīt var iestatīt tā, lai Adobe virtuālo printeri, instalējot PDF Converter es domāju. |
|
| |||
| |||
| Gaidīt, lai jūs sakāt man nepieciešams mainīt noklusēto printeri ar citu printeri? Man ir tikai viens un jūs teicāt, es varu noteikt to Adobe virtuālo printeri, instalējot PDF konvertors. Kur es varu iegūt PDF Converter? Googling nāca ar lielu rezultātu, neviena no tām programmām, tikai online pārveidotājiem. |
|
| |||
| |||
| oh labi tikai simplisity un redzētu, vai tas patiesībā darbojas izdzēst savu primāro printera un pēc tam mēģiniet Photoshop. |
|
| |||
| |||
| Noklusējuma printeris ir svītrots, un tā vēl nedarbojas. |
|
| |||
| |||
| labi heres pavediens par šo kļūdu jebkurā http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Jā, es redzēju, ka vītne too. Thanks anyway. |
|
| |||
| |||
| Es atinstalēt gan pirms pāris nedēļām, un pārinstalēta, šodien, un tā strādāja!! Es nezinu kā, bet tas vienkārši nebija ... Pārinstalēt nestrādāja agrāk, taču tas notika tagad. Es esmu tik laimīgs .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priecīgs jums ir sašķirots. Es tikai par to nāk kopā un ieteikt kaut ko, bet ne punkts tagad!
| |||
| |||
| Pateicība. I guess papildu pastu nozīmē vairāk punktiem?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |