![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mam problemy z ostatnich Photoshop i Illustrator CS3. Kiedy otwarte Photoshop, błąd wysyłania okno. Kiedy kliknij, aby zobaczyć, co zawiera raport, to mówi AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll Modver: 1.0.92.0 Offset: 00069b7d Słyszałem o podobnych problemów, gdy jest to mod, można usunąć ten plik i może pracować. Więc przenieść go gdzieś indziej, ale to powiedział "Nie można znaleźć AdobeOwl.dll. Ponowna instalacja może ustalić itd. Więc umieścić plik. Błąd pojawia się za każdym razem. Z Illustrator, także komunikat o błędzie pojawia się, ale nie Windows jeden. Ona mówi: Brak wymaganego wtyczek, BRS ołówek Narzędzie rozszerza, Pathfinder Suite. I've tried ponowne zainstalowanie obu programów, ale to nadal nie działa. Nie ma żadnych problemów z innymi Adobe rzeczy tak daleko, to tylko te. Mam zrobić wirus skanowanie z SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D i Eset Smart Security, wszystkie ich powrót nie wykrytych wirusów. Help please? |
|
| |||
| |||
| Google i kod błędu i najwyraźniej tego błędu jest wspólne, ale nie jest rozwiązaniem. jego konflikt z niektórych sterowników drukarki więc musisz ustawić domyślną drukarkę do jakiejkolwiek innej drukarki, jeśli masz tylko 1 drukarki można ustawić go do adobe zainstalowanie wirtualnej drukarki PDF converter myślę. |
|
| |||
| |||
| Czekaj, tak piszesz, że muszę zmienić domyślną drukarkę do innej drukarki? Mam tylko jeden i powiedział pan, mogę ustawić go do Adobe zainstalowanie wirtualnej drukarki PDF Converter. Gdzie mogę dostać PDF Converter? Googling przybyli z wielu wyników, żaden z nich programy, tylko w Internecie konwerterów. |
|
| |||
| |||
| oh well tylko simplisity i sprawdzić, czy to rzeczywiście działa usunąć swoje pierwotne drukarkę i spróbuj Photoshop. |
|
| |||
| |||
| Domyślny drukarki został usunięty i nadal nie działa. |
|
| |||
| |||
| heres również wątku o tym błędzie i tak http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Tak, widziałem, że zbyt wątku. Thanks anyway. |
|
| |||
| |||
| I odinstalowana jak kilka tygodni temu, a dziś ponownie zainstalować, i to działało! Nie wiem jak, ale nie tylko ... Ponowna instalacja nie przed, ale nie teraz. I'm so happy .
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Glad you got it posortowane. Byłem tylko przyjść i razem proponujemy coś, ale nie punkt teraz!
| |||
| |||
| Dzięki. Chyba po dodatkowe środki więcej punktów?
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Zakładki |