mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Adobe Photoshop si Illustrator nu se poate deschide

Reply

Thread Tools
Old 11 Sep 2008, 01:18
Grupul de donator

Salut,
Am recent probleme cu Illustrator şi Photoshop CS3. Când am deschis Photoshop, de eroare la trimiterea apare fereastra. Când dau click pentru a vedea ce conţine raportul, se spune
AppName: photoshop.exe
AppVer.10.0.0.0
ModName: adobeowl.dll
Modver: 1.0.92.0
Offset: 00069b7d
Am mai auzit de probleme similare în cazul în care acesta este un mod şi puteţi şterge fişierul şi s-ar putea lucra. Deci, m-am mutat-o în altă parte, dar atunci ea a spus "nu a putut fi găsit AdobeOwl.dll. Reinstalarea pot stabili "etc Asa ca am pus dosarul înapoi. De eroare apare de fiecare dată.
Cu Illustrator, un mesaj de eroare de asemenea, vine, dar nu este una de Windows. Se spune ca:
Lipseşte necesar plugin-uri, BRS Instrumentul creion, se extinde, Pathfinder Suite.
Am incercat reinstalarea ambele programe, dar tot nu funcţionează. Nu există nici o problemă cu alte chestii de Adobe până în prezent, aceasta este doar aceste. Am făcut un virus de scanare cu SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D şi ESET Smart Security, tot de pe ei întoarcere nu viruşi detectat.
Ajutor va rog?
Old 11 Sep 2008, 07:51
Grupul de donator

i googles de cod de eroare şi se pare că această eroare este comună, dar există o soluţie. sale în conflict cu unele driver-ele de imprimantă atât de care aveţi nevoie pentru a seta imprimanta implicită la orice altă imprimantă, dacă ai doar 1 imprimantă instalat aveţi posibilitatea să setaţi la Adobe virtuale imprimantă prin instalarea de pdf convertor cred.
Old 11 Sep 2008, 23:07
Grupul de donator

Stai, aşa că să spui că am nevoie să-mi schimb imprimantă implicit la o altă imprimantă? Mai am doar o şi ai zis că am posibilitatea să setaţi la Adobe virtuale imprimantă prin instalarea Converter PDF. În cazul în care pot obţine Converter PDF? Googling a venit cu o multime de rezultate, nici una dintre ele programe, doar online, convertoare.
Old 11 Sep 2008, 23:40
Grupul de donator

oh bine, doar pentru simplisity şi-l vedea dacă acest fapt lucrări şterge principală de imprimantă şi apoi să încercaţi Photoshop.
Old 11 Sep 2008, 23:42
Grupul de donator

Imprimantă implicită a fost şters şi tot nu funcţionează.
Old 12 Sep 2008, 06:59
Grupul de donator

heres bine firul despre această eroare, oricum http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77
Old 12 Sep 2008, 16:13
Grupul de donator

Da, am văzut că şirul prea. Multumesc oricum.
Old 30 Sep 2008, 17:23
Grupul de donator

I uninstalled ambele câteva săptămâni în urmă, şi reinstalat astăzi, şi a mers! Nu stiu cum, dar a făcut-o doar ... Reinstalarea nu au de lucru înainte, dar a făcut-o acum. Sunt atât de fericit .
Old 6 octombrie 2008, 09:37
Grupul de donator

Ma bucur ca ai luat-o sortate. Am fost doar pe cale de a veni împreună şi sugerează ceva, dar nici un sens acum!

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel Q6600
Plăci de bază:
MSI P6N SLI V2
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC6400 pirat
Placă grafică (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Placă de sunet:
Integrat 8 Canal
Hard Drive (e):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (e):
LG LightScribe
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana & Toughpower 750W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Sistem de operare (e):
Windows XP Professional SP3
Old 6 octombrie 2008, 16:26
Grupul de donator

Mulţumesc. Cred ca un extra post inseamna mai multe puncte?

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.