![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am recent probleme cu Illustrator şi Photoshop CS3. Când am deschis Photoshop, de eroare la trimiterea apare fereastra. Când dau click pentru a vedea ce conţine raportul, se spune AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll Modver: 1.0.92.0 Offset: 00069b7d Am mai auzit de probleme similare în cazul în care acesta este un mod şi puteţi şterge fişierul şi s-ar putea lucra. Deci, m-am mutat-o în altă parte, dar atunci ea a spus "nu a putut fi găsit AdobeOwl.dll. Reinstalarea pot stabili "etc Asa ca am pus dosarul înapoi. De eroare apare de fiecare dată. Cu Illustrator, un mesaj de eroare de asemenea, vine, dar nu este una de Windows. Se spune ca: Lipseşte necesar plugin-uri, BRS Instrumentul creion, se extinde, Pathfinder Suite. Am incercat reinstalarea ambele programe, dar tot nu funcţionează. Nu există nici o problemă cu alte chestii de Adobe până în prezent, aceasta este doar aceste. Am făcut un virus de scanare cu SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D şi ESET Smart Security, tot de pe ei întoarcere nu viruşi detectat. Ajutor va rog? |
|
| |||
| |||
| i googles de cod de eroare şi se pare că această eroare este comună, dar există o soluţie. sale în conflict cu unele driver-ele de imprimantă atât de care aveţi nevoie pentru a seta imprimanta implicită la orice altă imprimantă, dacă ai doar 1 imprimantă instalat aveţi posibilitatea să setaţi la Adobe virtuale imprimantă prin instalarea de pdf convertor cred. |
|
| |||
| |||
| Stai, aşa că să spui că am nevoie să-mi schimb imprimantă implicit la o altă imprimantă? Mai am doar o şi ai zis că am posibilitatea să setaţi la Adobe virtuale imprimantă prin instalarea Converter PDF. În cazul în care pot obţine Converter PDF? Googling a venit cu o multime de rezultate, nici una dintre ele programe, doar online, convertoare. |
|
| |||
| |||
| oh bine, doar pentru simplisity şi-l vedea dacă acest fapt lucrări şterge principală de imprimantă şi apoi să încercaţi Photoshop. |
|
| |||
| |||
| Imprimantă implicită a fost şters şi tot nu funcţionează. |
|
| |||
| |||
| heres bine firul despre această eroare, oricum http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Da, am văzut că şirul prea. Multumesc oricum. |
|
| |||
| |||
| I uninstalled ambele câteva săptămâni în urmă, şi reinstalat astăzi, şi a mers! Nu stiu cum, dar a făcut-o doar ... Reinstalarea nu au de lucru înainte, dar a făcut-o acum. Sunt atât de fericit .
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ma bucur ca ai luat-o sortate. Am fost doar pe cale de a veni împreună şi sugerează ceva, dar nici un sens acum!
| |||
| |||
| Mulţumesc. Cred ca un extra post inseamna mai multe puncte?
__________________ Hi:) |