![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Mám nedávne problémy s Photoshop a Illustrator CS3. Keď si otvoríte Photoshop, chyba odosielanie okno. Keď kliknem aby videli, čo správa obsahuje, hovorí AppName: photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll ModVer: 1.0.92.0 Posun: 00069b7d Počul som o podobné problémy, ak sa jedná o mod a môžete zmazať súbor, a to by mohlo fungovať. Tak som sa presťahoval niekam inam, ale potom povedal: 'Nebolo možné nájsť AdobeOwl.dll. Přeinstaloval môže stanoviť 'atď Tak som dal súbor späť. Chybovom príde vždy. S Illustrator, chybovú správu aj hore, ale to nie je Windows jedna. To hovorí: Chýbajúce požadované pluginy, BRS ceruzkou Tool, expanduje, Pathfinder Suite. Som sa pokúsil znovu oboch programov, ale stále nefunguje. Nie je nejaký problém s inými adobe veci tak ďaleko, že je práve táto. Jsem udělal virus scan s SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D a Eset Smart Security, všetky z nich sa vracajú nie sú zistené vírusy. Pomôžte, prosím? |
|
|
|||
|
|||
|
i googles poruchových kódov a túto chybu je vraj bežné, ale existuje riešenie. Niektoré jeho konflikt s ovládačmi tak budete musieť nastaviť predvolenú tlačiareň k inému tlačiarne, keď len 1 inštalovanej tlačiarne môžete nastaviť tak, aby sa adobe virtuálnu tlačiareň inštaláciou pdf konvertor myslím.
|
|
|
|||
|
|||
|
Počkej, tak jste říkal Potrebujem zmeniť predvolenú tlačiareň na inú tlačiareň? Mám len jednu, a môžem vám povedať, že súbor na virtuálnu tlačiareň Adobe PDF inštaláciu prevodníka. Kde môžem získať PDF Converter? Googling prišiel s množstvom výsledky, žiadna z nich programy, jednoducho on-line prevodníky.
|
|
|
|||
|
|||
|
No práve pre simplisity a je vidieť, že to skutočne funguje mazať svoje primárne tlačiareň a skúste photoshop.
|
|
|
|||
|
|||
|
Predvolená tlačiareň bola odstránená a to stále nefunguje.
|
|
|
|||
|
|||
|
i Heres vlákně o tejto chybe rovnako http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, videl som, že vlákno taky. Vďaka aj tak.
|
|
|
|||
|
|||
|
I odinstalování ako sa pred niekoľkými týždňami, a preinstalovani dnes, a fungovalo to! Nechcem, know how, ale je to urobil ... Přeinstaloval nefunguje, ale je to teraz. Já jsem tak šťastná
.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Som rád, že máš to Zoradené. Len som sa o to ísť a navrhnúť niečo, ale teraz nemá zmysel!
|
|||
|
|||
|
Vďaka. Myslím, že ďalší post znamená viac miesta?