мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Адобе Пхотосхоп и Иллустратор не може отворити

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. сеп 2008, 01:18
Донаторска Група

Здраво,
Имам проблема са недавним Пхотосхоп и Иллустратор ЦС3. Кад отворите Пхотосхоп, грешка слања прозор појави. Кад кликнем да видим шта је извјештај садржи, она каже
АппНаме: пхотосхоп.ексе
АппВер.10.0.0.0
МодНаме: адобеоул.длл
МодВер: 1.0.92.0
Оффсет: 00069б7д
Ја сам чуо за сличне проблеме у којима је то мод можете и брисати датотеке и може да раде. Па сам га преселили негде другде, а онда рече: "Није могуће пронаћи АдобеОул.длл. Поново инсталирајте мај шкрипац "итд Па сам ставио датотеку назад. Грешка десити се све.
Са Иллустратор, поруку о грешци долази горе, али то није Уиндоуси један. Он каже:
Недостаје потребна Плугинс, БРС оловка Тоол, проширује, крчилац Суите.
Иве 'суђен поново инсталирати оба програма, али и даље не ради. Не постоји неки проблем са Адобе друге ствари до сада, то је управо ова. Имам испуњавања вирус Сцан са СуперАнтиСпыуаре, МалуаребытесАнтиМалуар, АдАуаре 2008, Сыбот С & Д и Есет Смарт Сецуриты, сви се враћају не детектује вирусе.
Помоћ угодити?
Old 11. сеп 2008, 07:51
Донаторска Група

И Гоогле грешка код и наизглед ово грешка је уобичајен, али постоји и решење. у супротности са неким својим штампач возача тако да је потребно да подесите ваш подразумевани штампач на било који други штампач, ако имате само 1 инсталираних штампача можете подесити на Адобе виртуелни штампач по инсталацији пдф Цонвертер мислим.
Old 11. сеп 2008, 23:07
Донаторска Група

Чекај, како си сам рекао: треба променити подразумевани штампач на други? Тампа? Ја само да имају једно и ти рекао да могу поставити га у Адобе виртуелни штампач инсталирањем ПДФ конвертер. Где могу добити ПДФ Цонвертер? Гооглинг дошао са много резултате, нико од њих програме, само онлине конвертор.
Old 11. сеп 2008, 23:40
Донаторска Група

Ох добро само за симплиситы па види да ли је ово стварно ради избрисати Ваше примарне штампач, а затим покушајте Пхотосхоп.
Old 11. сеп 2008, 23:42
Донаторска Група

Подразумевани штампач је избрисана и то још увек не ради.
Old 12. сеп 2008, 06:59
Донаторска Група

добро Хересу нит о овој грешци Аныуаы хттп://ууу.адобефорумс.цом/уебкс?14 @ @ .3бц47924/77
Old 12. сеп 2008, 16:13
Донаторска Група

Да, видела сам да нити превише. Тханкс Аныуаы.
Old 30. сеп 2008, 17:23
Донаторска Група

Ја деинсталирана оба неколико недеља, а реинсталлед данас, и то израђен! Не знам како, али то није баш ... Поново инсталирате пре није 'посао, али то није сада. Ја сам тако сретна .
Old 6. октобар 2008, 09:37
Донаторска Група

Глад га имаш распоређене. Био сам само да се уз те предложити нешто, али не и тачка у аукцији!

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 6. октобар 2008, 16:26
Донаторска Група

Хвала. Ваљда додатни пост значи више бодова?

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц