![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам проблема са недавним Пхотосхоп и Иллустратор ЦС3. Кад отворите Пхотосхоп, грешка слања прозор појави. Кад кликнем да видим шта је извјештај садржи, она каже АппНаме: пхотосхоп.ексе АппВер.10.0.0.0 МодНаме: адобеоул.длл МодВер: 1.0.92.0 Оффсет: 00069б7д Ја сам чуо за сличне проблеме у којима је то мод можете и брисати датотеке и може да раде. Па сам га преселили негде другде, а онда рече: "Није могуће пронаћи АдобеОул.длл. Поново инсталирајте мај шкрипац "итд Па сам ставио датотеку назад. Грешка десити се све. Са Иллустратор, поруку о грешци долази горе, али то није Уиндоуси један. Он каже: Недостаје потребна Плугинс, БРС оловка Тоол, проширује, крчилац Суите. Иве 'суђен поново инсталирати оба програма, али и даље не ради. Не постоји неки проблем са Адобе друге ствари до сада, то је управо ова. Имам испуњавања вирус Сцан са СуперАнтиСпыуаре, МалуаребытесАнтиМалуар, АдАуаре 2008, Сыбот С & Д и Есет Смарт Сецуриты, сви се враћају не детектује вирусе. Помоћ угодити? |
|
| |||
| |||
| И Гоогле грешка код и наизглед ово грешка је уобичајен, али постоји и решење. у супротности са неким својим штампач возача тако да је потребно да подесите ваш подразумевани штампач на било који други штампач, ако имате само 1 инсталираних штампача можете подесити на Адобе виртуелни штампач по инсталацији пдф Цонвертер мислим. |
|
| |||
| |||
| Чекај, како си сам рекао: треба променити подразумевани штампач на други? Тампа? Ја само да имају једно и ти рекао да могу поставити га у Адобе виртуелни штампач инсталирањем ПДФ конвертер. Где могу добити ПДФ Цонвертер? Гооглинг дошао са много резултате, нико од њих програме, само онлине конвертор. |
|
| |||
| |||
| Ох добро само за симплиситы па види да ли је ово стварно ради избрисати Ваше примарне штампач, а затим покушајте Пхотосхоп. |
|
| |||
| |||
| Подразумевани штампач је избрисана и то још увек не ради. |
|
| |||
| |||
| добро Хересу нит о овој грешци Аныуаы хттп://ууу.адобефорумс.цом/уебкс?14 @ @ .3бц47924/77 |
|
| |||
| |||
| Да, видела сам да нити превише. Тханкс Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| Ја деинсталирана оба неколико недеља, а реинсталлед данас, и то израђен! Не знам како, али то није баш ... Поново инсталирате пре није 'посао, али то није сада. Ја сам тако сретна .
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Глад га имаш распоређене. Био сам само да се уз те предложити нешто, али не и тачка у аукцији!
| |||
| |||
| Хвала. Ваљда додатни пост значи више бодова?
__________________ ХИ:) |