менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Adobe Photoshop і Illustrator, не можуть відкрити

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 вересня 2008, 01:18
Донор групи

Default Adobe Photoshop і Illustrator, не можуть відкрити

Привіт,
Я недавні проблеми з Photoshop і Illustrator CS3. Коли я відкриваю Photoshop, помилка відправлення вікно. Коли я натискаю, щоб побачити, що в доповіді міститься, вона говорить
AppName: Photoshop.exe
AppVer.10.0.0.0
ModName: adobeowl.dll
ModVer: 1.0.92.0
Зсув: 00069b7d
Я чув про подібні проблем, де це мода, і ви можете видалити файл, і він може працювати. Тому я переїхав до іншого, але потім вона сказала: "Не вдається знайти AdobeOwl.dll. Установка може виправити "і т.д. Так що я поставив файл назад. Помилка з'являється кожного разу.
З Illustrator, повідомлення про помилку також йде вгору, але це не одне Windows. У ньому йдеться:
Відсутній необхідний плагінів, х кімнатна Pencil Tool, розширюється Pathfinder Suite.
Я намагався як перевстановлення програм, але воно ще не працює. Існує ніяких проблем з іншими Adobe речі до сих пір, саме ці. Я зробив вірусів з SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D і ESET Smart Security, всі вони повертаються не виявлені віруси.
Допомога будь ласка?
Old 11 вересня 2008, 07:51
Донор групи

Я Googles код помилки і, мабуть, ця помилка є загальної, але є рішення. деякі її конфлікті з драйверами принтера так що вам потрібно встановити принтер за замовчуванням для будь-який інший принтер, якщо у вас тільки 1 принтер встановлено, ви можете встановити його на віртуальний принтер Adobe шляхом встановлення конвертера PDF Я думаю.
Old 11 вересня 2008, 23:07
Донор групи

Почекайте, так що ви говорите мені потрібно змінити принтер за замовчуванням на інший принтер? У мене тільки один, і ви сказали, я можу встановити його на віртуальний принтер Adobe з установки PDF Converter. Де я можу отримати PDF Converter? Googling прийшли з великою кількістю результатів, жоден з них програми, просто онлайн перетворювачів.
Old 11 вересня 2008, 23:40
Донор групи

Та й просто для simplisity і він чи так це насправді працює видалити ваш основний принтер і спробуйте Photoshop.
Old 11 вересня 2008, 23:42
Донор групи

Принтер за замовчуванням був видалений, і це ще не працює.
Old 12 вересня 2008, 06:59
Донор групи

Херес також потоком про цю помилку все одно http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77
Old 12 вересня 2008, 16:13
Донор групи

Так, я бачив цей потік теж. Спасибо в будь-якому випадку.
Old 30 вересня 2008, 17:23
Донор групи

Я видалив як кілька тижнів тому, і перевстановити сьогодні, і це спрацювало!! Я не знаю як, але він просто зробив ... Перевстановлення не працював раніше, але це зробив зараз. Я така щаслива .
Old 6 жовтня 2008, 09:37
Донор групи

Радий, що ви отримали його сортують. Я саме збирався прийти і запропонувати щось, але немає сенсу зараз!

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 6 жовтня 2008, 16:26
Донор групи

Спасибо. Я думаю, додатковий пост означає більше очок?

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібні Netbook, який може обробляти Adobe Dreamweaver, Flash і Illustrator 4D (Fordy (Форд) Оллі Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 8 жовтня 2009 11:57
Як створити рвана дірка в папір в Illustrator Сінес Мультимедіа & кодеки 2 31 травня 2009 20:52
Adobe Illustrator проблема Бьюкенен General Software чат 3 23 лютого 2008 21:40
Adobe Illustrator bjones1976 Мультимедіа & кодеки 6 9 січня 2008 08:10
Adobe Illustrator dodgyant General Software чат 2 22 жовтня 2006 02:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.