![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я недавні проблеми з Photoshop і Illustrator CS3. Коли я відкриваю Photoshop, помилка відправлення вікно. Коли я натискаю, щоб побачити, що в доповіді міститься, вона говорить AppName: Photoshop.exe AppVer.10.0.0.0 ModName: adobeowl.dll ModVer: 1.0.92.0 Зсув: 00069b7d Я чув про подібні проблем, де це мода, і ви можете видалити файл, і він може працювати. Тому я переїхав до іншого, але потім вона сказала: "Не вдається знайти AdobeOwl.dll. Установка може виправити "і т.д. Так що я поставив файл назад. Помилка з'являється кожного разу. З Illustrator, повідомлення про помилку також йде вгору, але це не одне Windows. У ньому йдеться: Відсутній необхідний плагінів, х кімнатна Pencil Tool, розширюється Pathfinder Suite. Я намагався як перевстановлення програм, але воно ще не працює. Існує ніяких проблем з іншими Adobe речі до сих пір, саме ці. Я зробив вірусів з SuperAntiSpyware, MalwarebytesAntiMalwar, Adaware 2008, Sybot S & D і ESET Smart Security, всі вони повертаються не виявлені віруси. Допомога будь ласка? |
|
| |||
| |||
| Я Googles код помилки і, мабуть, ця помилка є загальної, але є рішення. деякі її конфлікті з драйверами принтера так що вам потрібно встановити принтер за замовчуванням для будь-який інший принтер, якщо у вас тільки 1 принтер встановлено, ви можете встановити його на віртуальний принтер Adobe шляхом встановлення конвертера PDF Я думаю. |
|
| |||
| |||
| Почекайте, так що ви говорите мені потрібно змінити принтер за замовчуванням на інший принтер? У мене тільки один, і ви сказали, я можу встановити його на віртуальний принтер Adobe з установки PDF Converter. Де я можу отримати PDF Converter? Googling прийшли з великою кількістю результатів, жоден з них програми, просто онлайн перетворювачів. |
|
| |||
| |||
| Та й просто для simplisity і він чи так це насправді працює видалити ваш основний принтер і спробуйте Photoshop. |
|
| |||
| |||
| Принтер за замовчуванням був видалений, і це ще не працює. |
|
| |||
| |||
| Херес також потоком про цю помилку все одно http://www.adobeforums.com/webx?14 @ @ .3bc47924/77 |
|
| |||
| |||
| Так, я бачив цей потік теж. Спасибо в будь-якому випадку. |
|
| |||
| |||
| Я видалив як кілька тижнів тому, і перевстановити сьогодні, і це спрацювало!! Я не знаю як, але він просто зробив ... Перевстановлення не працював раніше, але це зробив зараз. Я така щаслива .
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радий, що ви отримали його сортують. Я саме збирався прийти і запропонувати щось, але немає сенсу зараз!
| |||
| |||
| Спасибо. Я думаю, додатковий пост означає більше очок?
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібні Netbook, який може обробляти Adobe Dreamweaver, Flash і Illustrator | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 8 жовтня 2009 11:57 |
| Як створити рвана дірка в папір в Illustrator | Сінес | Мультимедіа & кодеки | 2 | 31 травня 2009 20:52 |
| Adobe Illustrator проблема | Бьюкенен | General Software чат | 3 | 23 лютого 2008 21:40 |
| Adobe Illustrator | bjones1976 | Мультимедіа & кодеки | 6 | 9 січня 2008 08:10 |
| Adobe Illustrator | dodgyant | General Software чат | 2 | 22 жовтня 2006 02:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |