![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I s-au încercat să găsească un site pe care eu pot descărca driver pentru a pre-instalat modem card (prin intermediul Rin vt6105 III) pentru Advent meu de birou (model t9304). Nu pot descărca un driver update pentru alte probs, am nevoie pentru a ajunge la linia de el pentru a sorta. Am nevoie pentru a descărca fişierul pe un CD / USB, aşa că am posibilitatea să-l transferaţi. Orice ajutor ar fi apreciat |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Advent 7000 laptop LCD de Monnitor Problemă | Bernie Bolt | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 6 | 17 octombrie 2009 13:09 |
| Pot Pune NVIDIA Plăci de bază în meu Advent Laptop | hayleybaker22 | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 8 | 7 iunie 2009 08:25 |
| Advent Laptop - Dezactivaţi One Touch | Dawny | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 4 | 25 ianuarie 2009 14:32 |
| My Advent 7082 Touchpad nu funcţionează! | heseltine | General Hardware Chat | 13 | 13 octombrie 2008 11:37 |
| Advent 7109 Internet WI-FI nu workign obiceiul activa | hadleigh_101 | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 1 | 11 ianuarie 2008 12:58 |
| Thread Tools | |
| |