по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

ALC880 спрямо ALC860

Reply

Нишка Инструменти
Old 31ви октомври 2007 година, 13:45
Новите държави Група

Default ALC880 спрямо ALC860

Аз закупили този компютър около 2 и половина години. компютърът е Emachines T5016. IT дойде с борда Realtek ALC880 звукови карти. Винаги съм имал проблеми с микрофона обем, без значение как се configuered системата там никога не е била всеки запис обем. Имам проверена и rechecked всички настройки, както и emachines също ми помогна да преинсталирате оригиналната шофьори, които бяха с него, но все още трябва да се яде почти микрофон, за да имате запис обем.
Свалих на High Definition Audio Driver на файла, който Realtek описани на сайта им, като най-новия драйвер за алк 880 (WDM_R180). Просто аз кликнахте и инсталирате този файл, тъй като е изпълним файл. Опитах се да използвате опцията Update Driver в Device Manager, но никога не стана бутона OK активиран, когато изберете папката, че преписката е инча
Водачи изглежда са инсталирани Добре, но аз съм currious за това нещо. Преди инсталирането на този файл, по-новите ми Realtek Звук Ефект Ръководител на програмата е посочено, че имах ALC880, Driver файла версия 5.10.0.5034. След като инсталирате този нов драйвер, че списъците че съм ALC860 шофьор 5.10.0.5497 файл. Водачът файл версия определено е по-нова, но защо ще алк бъде променено на ALC860, който да ми мислене е по-големи, отколкото ALC880, които имах?
Не се знае нищо за алк (Аудио Codecs) Дали ALC860, които по-нова файл инсталирана по-възрастни от ALC880, който вече е, И ако е така, ако всичко това, което трябва да направя за него. Звукът сякаш се оправи след инсталиране на по-нова водача, но не искам да мисля, че имам инсталирана по-стара компонент от това, което аз вече имах. Благодаря за всяка помощ, която може да предложи.
Randal
Old 12-ти Ноември 2007, 18:36
Член Група

Ей там Randal Ница havin вие тук в TCF!

Това звучи като своя звук и микрофон работят сега. Нали?

И ако това е работа по този начин аз искам да се притеснявате за това дали водачът е по-големи или по-нова. Той не е искал на водача е от 90 години.

Бих просто се радвам, че работи

Илия
Old 12-ти Ноември 2007, 18:48
Новите държави Група

Благодаря за отговора. В микрофон все още е малка или не силата на звука, но всичко останало е работа глоба. Realtek направи отговори ми разследване и заяви, че въз основа на TXT файл ги изпратиха която тест програма генерира всичко беше наред с моята система. Направих забележка в TXT файл, който той заявява, че аз на системата беше ALC880 подсистема 860. Това е много странно за мен, и аз не знам защо актуализиран драйвер за моята звукова карта realtek биха променили Аудио Кодек в моя Realtek Звук Ефект Мениджър от ALC880 до ALC860. Както посочва обаче, ако се работи, не се тревожи за това. Благодаря отново за отговора.
Randal
Old 12-ти Ноември 2007, 18:52
Член Група

Бих / Ние бихме се радвали да опитам и да ви помогне да се определи вашия микрофон проблем.

Обикновено искали да се свързват отдалечено с компютри, които имат проблеми като този. Тя е по-лесно за мен да знам какво се случва и диагностика на проблема.
Така че, ако той е наред с теб можем да го изправи.

Илия
Reply

Register

Маркери
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc