![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз закупили този компютър около 2 и половина години. компютърът е Emachines T5016. IT дойде с борда Realtek ALC880 звукови карти. Винаги съм имал проблеми с микрофона обем, без значение как се configuered системата там никога не е била всеки запис обем. Имам проверена и rechecked всички настройки, както и emachines също ми помогна да преинсталирате оригиналната шофьори, които бяха с него, но все още трябва да се яде почти микрофон, за да имате запис обем. Свалих на High Definition Audio Driver на файла, който Realtek описани на сайта им, като най-новия драйвер за алк 880 (WDM_R180). Просто аз кликнахте и инсталирате този файл, тъй като е изпълним файл. Опитах се да използвате опцията Update Driver в Device Manager, но никога не стана бутона OK активиран, когато изберете папката, че преписката е инча Водачи изглежда са инсталирани Добре, но аз съм currious за това нещо. Преди инсталирането на този файл, по-новите ми Realtek Звук Ефект Ръководител на програмата е посочено, че имах ALC880, Driver файла версия 5.10.0.5034. След като инсталирате този нов драйвер, че списъците че съм ALC860 шофьор 5.10.0.5497 файл. Водачът файл версия определено е по-нова, но защо ще алк бъде променено на ALC860, който да ми мислене е по-големи, отколкото ALC880, които имах? Не се знае нищо за алк (Аудио Codecs) Дали ALC860, които по-нова файл инсталирана по-възрастни от ALC880, който вече е, И ако е така, ако всичко това, което трябва да направя за него. Звукът сякаш се оправи след инсталиране на по-нова водача, но не искам да мисля, че имам инсталирана по-стара компонент от това, което аз вече имах. Благодаря за всяка помощ, която може да предложи. Randal |
|
| |||
| |||
| Ей там Randal Ница havin вие тук в TCF!Това звучи като своя звук и микрофон работят сега. Нали? И ако това е работа по този начин аз искам да се притеснявате за това дали водачът е по-големи или по-нова. Той не е искал на водача е от 90 години. Бих просто се радвам, че работи ![]() Илия |
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговора. В микрофон все още е малка или не силата на звука, но всичко останало е работа глоба. Realtek направи отговори ми разследване и заяви, че въз основа на TXT файл ги изпратиха която тест програма генерира всичко беше наред с моята система. Направих забележка в TXT файл, който той заявява, че аз на системата беше ALC880 подсистема 860. Това е много странно за мен, и аз не знам защо актуализиран драйвер за моята звукова карта realtek биха променили Аудио Кодек в моя Realtek Звук Ефект Мениджър от ALC880 до ALC860. Както посочва обаче, ако се работи, не се тревожи за това. Благодаря отново за отговора. Randal |
|
| |||
| |||
| Бих / Ние бихме се радвали да опитам и да ви помогне да се определи вашия микрофон проблем. Обикновено искали да се свързват отдалечено с компютри, които имат проблеми като този. Тя е по-лесно за мен да знам какво се случва и диагностика на проблема. Така че, ако той е наред с теб можем да го изправи. Илия |