![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem tento počítač asi 2 a půl lety. Počítač je eMachines T5016. IT přišel s onboard Realtek ALC880 zvuková karta. Vždycky jsem měla problémy s hlasitosti mikrofonu, bez ohledu na to, jak jsem configuered systém nikdy nedošlo k nahrávání objemu. Musím zkontrolovat a překontroloval všechna nastavení a eMachines také pomohlo mi nainstalovat originální ovladače, který přišel s tím, ale mám ještě téměř jíst mikrofonu, aby žádný záznam objemu. Stáhnul jsem si High Definition Audio Driver Realtek souborů, které jsou uvedeny na jejich stránkách jako nejnovější ovladač pro ALC 880 (WDM_R180). Prostě jsem kliknul a instalovány na tento obrázek jako to bylo spustitelný soubor. Snažil jsem se využít možnost aktualizovat ovladač ve Správci zařízení, ale tlačítko OK, nikdy se stal aktivovaným jsem vybrala složku, která soubor byl palců Zdá se, že ovladače nainstalované ok, ale já jsem currious o tom jedna věc. Před instalací tohoto souboru má novější Realtek Zvukový efekt Manager Program konstatovat, že jsem ALC880, souboru ovladače verze 5.10.0.5034. Po instalaci nového ovladače se uvádí, že jsem ALC860 soubor ovladače 5.10.0.5497. Soubor ovladače verze je určitě novější, ale proč by ALC být změněny ALC860, který podle mého názoru, je starší než ALC880, kterou jsem měl? Nevěděl nic o tom, ALC (Audio kodeky) ALC860, který je novější soubor nainstalovaný starší než ALC880, které jsem již měl, A pokud ano, co kdyby něco mám dělat. Zvuk se zdá být v pořádku po instalaci novější ovladač, ale já nechci myslet, že mám nainstalované starší složky než to, co jsem už měl. Díky za jakoukoli pomoc, která vám může nabídnout. Randal |
|
| |||
| |||
| Hey there Randal Nice havin vás tady na TCF!Zní to jako zvukové a mic pracují nyní. Že jo? A jestli to funguje tak bych neměla být o tom, zda řidič je starší nebo novější. To není jako řidič je od 90. let. Jen bych byla šťastná, že funguje ![]() Eliáš |
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď. Mic stále málo k žádné objemu, ale všechno ostatní funguje v pořádku. Realtek zareagoval na můj dotaz, a uvedl, že vychází z txt souboru, který jsem poslal testovací program vytvořený bylo všechno v pořádku s mým systémem. Všiml jsem si v txt souboru, který uvádí, že mi můj systém byl ALC880 subsystém 860. To vše je velmi zvláštní a já nevím, proč jsem aktualizovaný ovladač pro zvukovou kartu realtek změnilo Audio Codec v mém Manager Effect Zvuk Realtek ALC880 od do ALC860. Jak jste uvedla, pokud se však, že je funkční, don't worry about it. Díky za odpověď. Randal |
|
| |||
| |||
| Chtěl / Byli bychom rádi, aby se pokusila pomoci vám opravu mic problém. Obvykle rád připojení vzdálených počítačů, které mají problémy, jako je tento. Je to pro mě snazší vědět, co se děje a diagnostikovat problémy. Takže pokud je to v pořádku s tebou můžeme jej můžete nastavit. Eliáš |