![]() |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα αυτόν τον υπολογιστή περίπου 2 και μισό χρόνια πριν. ο υπολογιστής είναι ένα eMachines T5016. Ήρθε με εποχούμενου Realtek ALC880 κάρτα ήχου. Πάντα είχε προβλήματα με το μικρόφωνο όγκου, δεν έχει σημασία πόσο θα configuered το σύστημα δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγραφή όγκου. Έχω ελέγξει και rechecked όλες τις ρυθμίσεις και eMachines Επίσης με βοήθησε να επανεγκαταστήσετε την αρχική τους οδηγούς που ήρθαν με αυτό, ακόμα έχω ακόμη να τρώνε σχεδόν το μικρόφωνο για να έχουν οποιαδήποτε καταγραφή όγκου. Θα κατεβάσει το High Definition Audio Driver Realtek Φάκελος που αναφέρονται στο δικτυακό τους τόπο, όπως είναι το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για το ALC 880 (WDM_R180). Απλά μου κάνει κλικ και να εγκαταστήσει αυτό το αρχείο, καθώς ήταν ένα εκτελέσιμο αρχείο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης της συσκευής διαχειριστή αλλά το κουμπί "ΟΚ" δεν έγινε ποτέ ενεργοποιηθεί όταν έχω επιλέξει το φάκελο που το αρχείο ήταν in. Οι οδηγοί φαίνεται να έχουν εγκατασταθεί καλά, αλλά είμαι currious σχετικά με αυτό το ένα πράγμα. Πριν από την εγκατάσταση αυτού του αρχείου μου νεότερα Realtek Sound Effect Manager Πρόγραμμα ανέφερε ότι είχα ALC880, Driver Version 5.10.0.5034 αρχείου. Μετά την εγκατάσταση αυτού του νέου οδηγού Απαριθμούνται ότι έχω ALC860 οδηγού αρχείου 5.10.0.5497. Ο οδηγός έκδοση αρχείου είναι σίγουρα νεότερα, αλλά γιατί η ALC να αλλάξει σε ALC860 που μου σκέψης να είναι μεγαλύτερα από το ALC880 που είχα; Δεν γνωρίζουν τίποτα για ALC (κωδικοποιητών ήχου) Είναι το ALC860 που το νεότερο αρχείο εγκατασταθεί ALC880 μεγαλύτερα από τα οποία ήδη είχε, Και, αν ναι, τι και αν κάτι πρέπει να κάνω γι 'αυτό. Ο ήχος φαίνεται να είναι εντάξει μετά την εγκατάσταση του οδηγού νεότερα, αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι έχω εγκαταστήσει μια παλαιότερη συνιστώσα από αυτό που ήδη είχε. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια που θα μπορούσε να προσφέρει. Randal |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Randal Νίκαια havin σας εδώ στο TCF!Αυτό ακούγεται σαν ήχο σας και mic δουλεύουν τώρα. Σωστά; Και αν είναι αυτό τον τρόπο εργασίας που δεν θα ήθελα να ανησυχούν για το αν ο οδηγός είναι μεγάλα ή νεότερα. Δεν είναι όπως και ο οδηγός από το 90. Θα ήθελα μόνο να είναι ευτυχισμένος λειτουργεί ![]() Ελάιζα |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση. Το μικρόφωνο διαθέτει ακόμη λίγα για να μην τον όγκο, αλλά όλα τα άλλα είναι ωραία εργασίας. Realtek έκανε να μου απαντήσει έρευνα και δήλωσε ότι με βάση το αρχείο txt έστειλα αυτούς που το πρόγραμμα δοκιμών που παράγονται όλα ήταν εντάξει με το σύστημά μου. Το έκανα ανακοίνωση στην txt αρχείο που αναφέρει ότι το σύστημά μου ήταν ALC880 υποσυστήματος 860. Αυτό είναι πολύ παράξενο για μένα, και δεν ξέρω γιατί το ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης για το Realtek κάρτας ήχου μου θα είχε αλλάξει το Audio Codec μου στο Realtek Sound Effect Manager από ALC880 να ALC860. Όπως ανέφερε, ωστόσο, αν είναι εργάσιμη, μην ανησυχείς. Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση. Randal |
|
| |||
| |||
| Είχα / Θα έπαιρνα να χαρούμε και να προσπαθήσει να σας βοηθήσει να καθορίσει το πρόβλημα μικροφώνου. Συνήθως ήθελε να συνδεθεί με απομακρυσμένο τρόπο με τους υπολογιστές που έχουν προβλήματα όπως αυτό. Είναι πιο εύκολο για μένα να μάθω τι γίνεται και διάγνωση του προβλήματος. Έτσι, αν είναι εντάξει με εσάς μπορούμε να καθορίσουμε το. Ελάιζα |