manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

ALC880 vs ALC860

Reply

Thread Tools
Old 31. listopada 2007, 13:45
Novi član grupe

Default ALC880 vs ALC860

Ja kupio ovo računalo oko 2 i pol godine. računalo je eMachines T5016. Internet je došao sa onboard Realtek ALC880 zvučna kartica. Uvijek sam imao problema sa mikrofonom volumen, bez obzira na to koliko sam configuered sustav nikada nije bio tamo bilo snimanje volumen. Imam ček i rechecked sve postavke i eMachines također pomogao mi je ponovo instalirati originalni vozači koji je došao s njom, ali ja još uvijek morati jesti gotovo MIC kako bi se bilo snimanje volumen.
JA preuzimanje datoteka High Definition Audio Driver datoteke koje Realtek naveden na njihovim stranicama, kao što je najnoviji upravljački program za ALC 880 (WDM_R180). Ja jednostavno klik na ovu datoteku i instalirati jer je izvršna datoteka. JA pokušao iskoristiti opciju ažurirati vozač u Device Manager, ali ok gumb nikada nije postao omogućen kada sam odabran savijač taj file je bio i.
Čini se da vozači imaju instaliran ok, ali ja sam currious o ovom jednu stvar. Prije instalacije ove novije datoteke moje Realtek Zvučni efekti Voditelj programa je izjavio da sam imao ALC880, verzija 5.10.0.5034 datoteke upravljačkog programa. Nakon što instalirate ovaj novi vozač se navodi da ALC860 Imam 5.10.0.5497 datoteke upravljačkog programa. Vozač verzija datoteke je definitivno noviji, ali zašto bi ALC biti promijenjen ALC860 moje mišljenje da što je stariji od ALC880 koje sam imao?
Ne znajući ništa o ALC (audio kodeci) Je ALC860 koji noviji datoteke instalirane starije od ALC880 što sam već, A ako je tako, što ako nešto trebam učiniti. Čini se da je zvuk ok nakon instalacije novijih drivera, ali ne želim da mislite da sam instaliran stariji dio od onoga što sam već imao. Hvala za bilo koji pomoć koje ste mogli ponuditi.
Randal
Old 12. studenog 2007, 18:36
Member Group

Default ALC880 vs ALC860

Hey there Randal Nice ste ovdje havin at TCF!

To zvuči kao svoj zvuk i mic rade sada. Right?

A ako to radi na ovaj način ne bih se zabrinuti je li upravljački program je stariji ili noviji. Svoj 'ne kao vozač je iz 90's.

Upravo sam rado it works

Ilija
Old 12. studenog 2007, 18:48
Novi član grupe

Default ALC880 vs ALC860

Hvala za odgovor. Mic još uvijek ima malo nema volumena, ali sve ostalo je rad prekid. Realtek nije odgovorio na moj upit i izjavio je da na temelju txt dokument koji sam im poslao ispitni program izrađen je sve bilo u redu s moj sistem. Primjetio sam u txt datoteku koja ga navodi da sam moj sistem je 860 podsustav ALC880. To je sve jako čudno za mene, a ja ne znam zašto ažurirani upravljački program za moje Realtek zvučnu karticu bi promijenio u svojoj Audio Codec Realtek Sound Effect Manager ALC880 do ALC860. Kao što je navedeno no ako se radi, ne brinite o tome. Hvala opet za odgovor.
Randal
Old 12. studenog 2007, 18:52
Member Group

Default ALC880 vs ALC860

Htio / Mi bi se rado pokušati i pomoći vam riješiti vaš problem mic.

Ja obično kao što to povezivanje zabačen to računalima koja imaju probleme kao što je ovaj. To je lakše za mene znati što se događa i dijagnosticirati problem.
Dakle, ako je to u redu s vama možemo ga postaviti.

Ilija
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.